Cyberpunk FSR FG ile DLSS açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

İsmail Evece

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
Kingstone Fury beast 5600 40cl
Ekran kartı
3090 FE
Anakart
B650 Tomahawk
İşlemci
R9 7900
Cyberpunk 2.13 sürümüne sahibim oyunda FSR 3 FG var çok güzel. Fakat DLSS ile kullanamıyorum bunu. Nasıl DLSS ile kullanabilirim? AMD'nin FSR'ı görüntüyü gerçekten fark edilir şekilde bozuyor ve NVIDIA kartımda DLSS kadar FPS getirmiyor, hem FPS hem kalite kaybım mevcut. Bu AMD FSR FG ile DLSS aynı anda çalışacak bir mod mevcut mu? İnternette FSR 3 modlarının çoğunu denedim işe yaramıyorlar sistemimde bir türlü FG açamadım, losses scaling mevcut fakat gecikmesi fazla.

Cyberpunk 2.13 sürümüne sahibim oyunda FSR 3 FG var çok güzel. Fakat DLSS ile kullanamıyorum bunu. Nasıl DLSS ile kullanabilirim? AMD'nin FSR'ı görüntüyü gerçekten fark edilir şekilde bozuyor ve NVIDIA kartımda DLSS kadar FPS getirmiyor, hem FPS hem kalite kaybım mevcut. Bu AMD FSR FG ile DLSS aynı anda çalışacak bir mod mevcut mu? İnternette FSR 3 modlarının çoğunu denedim işe yaramıyorlar sistemimde bir türlü FG açamadım, losses scaling mevcut fakat gecikmesi fazla.

İkisi aynı anda çalışmaz hocam.

Cyberpunk 2.13 sürümüne sahibim oyunda FSR 3 fg var çok güzel. Fakat DLSS ile kullanamıyorum bunu. Nasıl DLSS ile kullanabilirim? AMD'nin FSR'ı görüntüyü gerçekten fark edilir şekilde bozuyor ve NVIDIA kartımda DLSS kadar FPS getirmiyor, hem FPS hem kalite kaybım mevcut. Bu AMD FSR fg ile DLSS aynı anda çalışacak bir mod mevcut mu? İnternette FSR 3 modlarının çoğunu denedim işe yaramıyorlar sistemimde bir türlü fg açamadım, losses scaling mevcut fakat gecikmesi fazla.

O sistemde FPS takıntısı olmaması lazım en yükseğe al geç ayarları.

İkisi aynı anda çalışmaz hocam.
FSR ve DLSS aynı anda çalışmaz, Nvidia Frame Generation ise sadece RTX 4000 Serisi'ne özel hocam.
İkisi aynı anda çalışıyor. Oyunda fsr 3.0 olduğu için bu durum böyle.
AMD FSR 3.1 İyileştirmeleri ve Yeni Özellikler

AMD FSR 3.1, oyun deneyiminizi geliştirmek için önemli iyileştirmeler ve yeni yetenekler getiriyor:

• Görüntü kalitesinin yükseltilmesinde iyileştirmeler:
    • Zamansal kararlılık iyileştirildi, titreme ve parlama azaltıldı.
    • Geliştirilmiş gölgelenme azaltma ve daha iyi ayrıntı koruması.
  • Gelişmiş çerçeve oluşturma:
    • Diğer yükseltme çözümleriyle kusursuz bir şekilde çalışan ayrıştırılmış çerçeve oluşturma teknolojisi.
  • Yükseltilebilir FSR API:
    • Geliştiriciler için FSR'nin gelecekteki sürümlerine yönelik basitleştirilmiş yükseltmeler.
  • Geliştirici Desteği:
    • Vulkan® ve Xbox Game Development Kit (GDK) desteği eklendi.

İkisi aynı anda çalışıyor. Oyunda fsr 3.0 olduğu için bu durum böyle.
AMD FSR 3.1 İyileştirmeleri ve Yeni Özellikler

AMD FSR 3.1, oyun deneyiminizi geliştirmek için önemli iyileştirmeler ve yeni yetenekler getiriyor:

• Görüntü kalitesinin yükseltilmesinde iyileştirmeler:
    • Zamansal kararlılık iyileştirildi, titreme ve parlama azaltıldı.
    • Geliştirilmiş gölgelenme azaltma ve daha iyi ayrıntı koruması.
  • Gelişmiş çerçeve oluşturma:
    • Diğer yükseltme çözümleriyle kusursuz bir şekilde çalışan ayrıştırılmış çerçeve oluşturma teknolojisi.
  • Yükseltilebilir FSR API:
    • Geliştiriciler için FSR'nin gelecekteki sürümlerine yönelik basitleştirilmiş yükseltmeler.
  • Geliştirici Desteği:
    • Vulkan® ve Xbox Game Development Kit (GDK) desteği eklendi.

CP2077 için demek istemiştim, haklısınız FSR 3.1 olsa mümkün olabilecekti.

O sistemde FPS takıntısı olmaması lazım en yükseğe al geç ayarları.

43 inç 4K monitörde DLSS Quality ancak idare ediyor 30FPS+ elde edebiliyorum. 30-38 falan gidip geliyor haritanın yerine göre. 2.12 de FSR mod vardı o şekilde 45-50FPS civarında iyi oluyordu fakat 2.13 bozdu her şeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı