Cyberpunk GTX 1050 3 GB Mobile'de açılır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

HaresYksl

Centipat
Diğer sistem gereksinimlerim yetiyor. 16 GB RAM vs. var. Sadece ekran kartı biraz sıkıntı gibi ama Low Medium arası 40 FPS alabilir miyim? Mobile deme sebebim laptop olmasından dolayı. Herhalde Laptoplara takılan ekran kartları Mobile diye adlandırılıyormuş. Ama ben PC'yi alırken özelliklerinde direkt 1050 yazıyordu. Bu konu hakkında da aydınlatırsanız sevinirim.

Söylenilen gereksinimlere göre fazlasını alırsınız.
Ama minimum ile önerilen gereksinimler birbirine çok yakın, patlak verme olasılığı yok değil. O yüzden oyun çıkıp incelenene kadar net bir şey söylemek yanlış olur.

hocam game-debate adlı site yetersiz dedi ama ben de siteye pek güvenmedim. İçime su serptiniz teşekkür ederim ama Neye göre dediniz bunu ? Çünkü herhalde min de gereken ekran kartı benim ekran kartımdan daha iyi değil mi ?

Bence oyunun çıkmasını bekle. Test videolarını birileri çeker. Onlara bakarsın.

İçime su serptiniz teşekkür ederim ama Neye göre dediniz bunu ? Çünkü herhalde min de gereken ekran kartı benim ekran kartımdan daha iyi değil mi ?
GTX 780, RX470, GTX 1050 kartlar birbirine çok yakın performans veriyor, ayrıca 1060'tan yalnızca %20-30 civarı daha güçsüzler. 1080P High ayarlarda 60 FPS verebilen bir karttan, yalnızca %25 civarında daha güçsüz olan kartların minimum olarak gösterilmesi kafa karıştırıcı.

hocam game-debate adlı site yetersiz dedi ama ben de siteye pek güvenmedim.
O tarz sitelere güvenmeyin. En sağlıklısı canlı testlerdir, onlar sadece söylenilen gereksinimlerle sizinkileri karşılaştırır.

1050 Ti bile zar zor yeteceğini düşünüyorum. 1050 3 GB zor olacak gibi.
hocam DH'de sordum. Çok rahat oynarsın dedi. Yani biri başka bi şey biri başka bi şey söylüyor. Oyunu almayı planlıyorum. Ön siparişten sonra fiyatı artar diyorlar çünkü.
Bir de benimki Laptop kartı olacağı için bir tık daha sıkıntı diyorlar ama işte DH'de bir arkadaş çok rahat oynarsın dedi.

Ben de 1050 ve Ti kartlar çok rahat oynatır diyorum ama, göreceğiz.

Bu arada, ön sipariş oyunlarını oyun çıktıktan 2 hafta sonraya kadar istediğiniz zaman iade edebiliyorsunuz. Madem endişeleniyorsunuz; şimdi alın, çıktığı zaman indirip denersiniz. Kasarsa iade edersiniz.

Hocam ben ön sipariş verdim, fiyat artar diye. Bence oynarsınız hocam. Tabii ki oyun çıkmadan konuşmak doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…