Cyberpunk hala aynı mı?

ÖmerDmrc

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
13100F RTX 4060 16GB RAM
Bugün bir denemek için Cyberpunk indirdim ama oyun hala ilk çıktığı hali gibi yola giren arabalar, duvardan geçen NPC'ler, gitmeyen mermiler, kafadan mermi yiyip ölmemeler. Oyun hala betada gibi sanki bu oyunu zevk alıp oynayabilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet?
9 kere, 400 saat.

Rekabetçi oyunlardan nefret eden ve hikaye oyunlarını çok seven biri olarak Cyberpunk cidden ne TLOU ne de RDR seviyesinde.

Bence siz de bir sorun var. Oyun bayağı güncelleme aldı ben de bir 3 saat oynamıştım hiç sorunla karşılaşmadım.
Hocam oyunu indirdim oynadım normal benden kaynaklı ne olabilir ki.

Rekabetçi oyunlardan nefret eden ve hikaye oyunlarını çok seven biri olarak Cyberpunk cidden ne TLOU ne de RDR seviyesinde.

Zevkler ve renkler.
Ben de RDR sevmiyorum içine çekmiyor beni.

Ayrıca oyun eskisi gibi değil o kadar bug yok size şansa denk gelmiştir.

Valla ben her dakikasından zevk alarak oynadım. Bana niyeyse hiç göze batan bug denk gelmedi. Oyunun ilk haline göre üstüne çok çok koyduğunu düşünüyorum ama sizde neden öyle oldu anlamadım. Sistemsel olabilir mi?

Valla ben her dakikasından zevk alarak oynadım. Bana niyeyse hiç göze batan bug denk gelmedi. Oyunun ilk haline göre üstüne çok çok koyduğunu düşünüyorum ama sizde neden öyle oldu anlamadım. Sistemsel olabilir mi?
Hocam npclerin duvarın içinden yürümesi 4060ımın suçu değil bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı