Cyberpunk karakter seçimi

İşletim sistemi
Windows 10

241301

Kilopat
Oyunu henüz almış bulunmaktayım. Oyuna girince 3 karakterden birini seçmemiz gerektiği söyleniyor. Oyunu seçtiğimiz karakterle bitirdikten sonra, bir de diğer karakterlerle bitirmek tamamen farklı bir hikaye mi sunuyor? Bilmediğimden soruyorum.

Oyunu henüz almış bulunmaktayım. Oyuna girince 3 karakterden birini seçmemiz gerektiği söyleniyor. Oyunu seçtiğimiz karakterle bitirdikten sonra, bir de diğer karakterlerle bitirmek tamamen farklı bir hikaye mi sunuyor? Bilmediğimden soruyorum.
Sonları aynıymış. En azından öyle diyorlar. Sadece başlarında farklılık varmış.

Hikayeyi bitiren varsa helal olsun derim :) sanmıyorum hikayenin aynı olacağını karakterler aynı olabilir ama bende merak ettim şimdi :D

Ben streetkid olarak başladım oyunu henüz bitirmedim bitince sırasıyla corpo ve nomad olarak oynayacağım.
Hikayeyi bitiren varsa helal olsun derim :) sanmıyorum hikayenin aynı olacağını karakterler aynı olabilir ama bende merak ettim şimdi :D.

Sadece ana görevleri yaparsan 20-25 saatte bitiyor ana hikayesi ama bunun gibi bir oyunda yan görevler hikaye kadar detaylı ve özenli işlendiği için bütün yan görevleri yaparak bitirmek en mantıklısı oda en azından 100-150 saati alır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı