Oyunu henüz almış bulunmaktayım. Oyuna girince 3 karakterden birini seçmemiz gerektiği söyleniyor. Oyunu seçtiğimiz karakterle bitirdikten sonra, bir de diğer karakterlerle bitirmek tamamen farklı bir hikaye mi sunuyor? Bilmediğimden soruyorum.
Sonları aynıymış. En azından öyle diyorlar. Sadece başlarında farklılık varmış.Oyunu henüz almış bulunmaktayım. Oyuna girince 3 karakterden birini seçmemiz gerektiği söyleniyor. Oyunu seçtiğimiz karakterle bitirdikten sonra, bir de diğer karakterlerle bitirmek tamamen farklı bir hikaye mi sunuyor? Bilmediğimden soruyorum.
Oyunu henüz almış bulunmaktayım. Oyuna girince 3 karakterden birini seçmemiz gerektiği söyleniyor. Oyunu seçtiğimiz karakterle bitirdikten sonra, bir de diğer karakterlerle bitirmek tamamen farklı bir hikaye mi sunuyor? Bilmediğimden soruyorum.
Hikayeyi bitiren varsa helal olsun derimsanmıyorum hikayenin aynı olacağını karakterler aynı olabilir ama bende merak ettim şimdi
.
19 saatte ana hikayeyi bitirdim. Şu anda yan görevleri yapıyorum oyun 33 saat oldu.Hikayeyi bitiren varsa helal olsun derimsanmıyorum hikayenin aynı olacağını karakterler aynı olabilir ama bende merak ettim şimdi
![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.