İlk girdiğimde oyunu boşuna indirdiğimi düşünüyordum. 1-2 hafta oynadım. Aslında güzelmiş diyordum ki savelerim silindi nerdeyde 1 hafta geriye atti oyun. Kurtarmaya çalıştım ama olmadı. Oynicaksan sürekli savenin yedeğini al. Tam güzelmiş zevk alıyorum derken böyle bir şey olması hoş olmadı. Kısaca berbat.
Oyunun Arkham Knight'la uzaktan yakından alakası yok nasıl çakma oluyor? Biri devasa bir dünyaya sahip RPG diğeri de açık dünyaya sahip olmaya çalışan çizgisel bir oyun. Hayır görünüşleri bile alakasız. Batman tamamen koyu ve ciddiyken Cyberpunk nefret ettiğim punk tarzına ve dalga geçer bir havaya sahip. 2 oyunun benzer olduğu tek nokta Joker ve Silverhand. Hikayenin geri kalanı bile farklı şekilleniyor.
Bana göre iyi bir oyun değil tek avantajı grafikleri. Geri kalan fizik, hikaye, açık dünya olarak kötü bir oyun. Bug olayını geçtim normalde kötü bir oyun.
Görüşlerin en az %50'si olumlu görünüyor. Bu yüzden oyunu deneyeceğim. Tüm görüşleriniz için teşekkürler. Keşke birden fazla cevabı en iyi cevap olarak işaretleyebilseydim. Bana en açıklıyıcı geleni işaretleyeyim