Cyberpunk Phantom Liberty alınır mı?

@Ahmed.arif alın hocam. Net bir şey yok lakin bazı kişiler DLC’ye bir zam gelebileceğini de konuşuyor. Umarım doğru değildir. Her ne kadar oyunu bu kadar çok seviyor olsam da 400 TL vermek pek iyi hissettirmiyor 🥲.

Bu şeylere 400 TL değip değmeyeceğine siz karar verin demek istedim hocam. Bu arada bence değer gibi.

Yani bana de öyle geldi hocam bakayım.

@Ahmed.arif alın hocam. Net bir şey yok lakin bazı kişiler DLC'ye bir zam gelebileceğini de konuşuyor. Umarım doğru değildir. Her ne kadar oyunu bu kadar çok seviyor olsam da 400 TL vermek pek iyi hissettirmiyor 🥲.

Daha ona da zam gelmesin bee.

Kenarda köşede DualSense almak için biriktirdiğim 900TL param var. Sizce bu paranın bir kısmını alıp Cyberpunk'ın Phantom Liberty DLC'sini alınır mı? Yoksa Dulasense için para biriktirmeye devam mı edeyim? Bu arada Cyberpunk'ı yaklaşık bir 5-6 saat kadar oynadım o süre boyunca hoşuma gitti ama tamamen bitirmedim eğer oynarsam Ana oyunu oynayıp hemen ardından DLC'ye geçeceğim. Tavsiyeleriniz bekliyorum.
DLC'nin puanlari ve incelemeleri gayet umut veriyor, yani CDPR kalitesinde bir is geliyor diyebiliriz. Fakat DualSense ihtiyacin acilse biriktirmeye devam et.

DLC'nin puanlari ve incelemeleri gayet umut veriyor, yani CDPR kalitesinde bir is geliyor diyebiliriz. Fakat DualSense ihtiyacin acilse biriktirmeye devam et.

Yani hocam acil olsa bile şu an alamıyorum zaten. Ayrıca şu sıralar BG3 oynadığım için klavye mouse ile gidiyorum. Cyberpunk'da zaten FPS oyunu onu geçtim şimdilik idare eder bir gamepad de var. Yani almamak için pek bir neden yok gibi. Sadece oyunu Epic'ten alacağım için mutsuzum. O berbat Launcher'a katlanacak olmak sinirimi bozuyor.

Yani hocam acil olsa bile şu an alamıyorum zaten. Ayrıca şu sıralar BG3 oynadığım için klavye mouse ile gidiyorum. Cyberpunk'da zaten FPS oyunu onu geçtim şimdilik idare eder bir gamepad de var. Yani almamak için pek bir neden yok gibi. Sadece oyunu Epic'ten alacağım için mutsuzum. O berbat Launcher'a katlanacak olmak sinirimi bozuyor.
Epic Games’in launcher’ı gerçekten çok kötü. Yıllardır bekliyoruz ama doğru düzgün bir şey yapamadılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı