Cyberpunk RX 6400 sistemde kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Liqutr

Hectopat
RAM
XPG 3200 MHz 8 GB CL16
Ekran kartı
Sapphire RX 6400
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 5500
Herkese selam. Steam'den Cyberpunk indirdim, her şey düşükte ve FSR Ultra performansta olsa bile 10 FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (33).png
    Ekran Görüntüsü (33).png
    1,8 MB · Görüntüleme: 57
Full'e aldım aynısı yapıyor.

Bunun sebebi ayarın değişmiyor maalesef bu sürümde ayar bug'ı var. Bende de oldu ultra oynuyorum aynı FPS, FSR açıyorum aynı FPS 2-3 kere deneyince düzeliyor.

Şunu yap ayarları normal düşük yap FSR kapa, uygula. Sonra FSR aç tekrar uygula. FPS değişene kadar bu döngüyü tekrarla anlayacaksın ne demek istediğimi.

Bunun sebebi ayarın değişmiyor maalesef bu sürümde ayar Bug'ı var. Bende de oldu Ultra oynuyorum aynı FPS, FSR açıyorum aynı FPS 2-3 kere deneyince düzeliyor.

Şunu yap ayarları normal düşük yap FSR kapa, uygula. Sonra FSR aç tekrar uygula. FPS değişene kadar bu döngüyü tekrarla anlayacaksın ne demek istediğimi.

Tamam hocam şimdi deneyeceğim.

Bunun sebebi ayarın değişmiyor maalesef bu sürümde ayar Bug'ı var. Bende de oldu Ultra oynuyorum aynı FPS, FSR açıyorum aynı FPS 2-3 kere deneyince düzeliyor.

Değişmiyor hocam.

1 FPS'e düştü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı