Steam Epic Games Cyberpunk Steam üzerinden mi yoksa Epic Games'ten mi alınmalı?

Aşırı fiyat farkı olduğu için bir Steam fanı olarak Epic Games'den aldım.

Ekran fotoğrafları paylaşmak ve profilimde Cyberpunk görünmesi güzel olurdu fakat 500₺'den fazla fark var.

Cyberpunk almak istiyorum ama Steam'de aşırı pahalı indirimde kaç bilmiyorum. Epic Games Store'da oyun 250 TL ama Steam'in hizmetleri daha iyi ekran görüntüsü olsun, optimizasyon olsun vs. Sizce ne yapmalıyım?
Epic Games'te eski fiyatına düşebilir indirime girerse. Epic Games halen daha CD Projekt Red'in oyunlarına zamn yapmadı ama yakında yapar herhalde. Ayrıca fiyat farkı da az değil. Hele bu zamanda... Sisteminiz sağlam ise boş verin yok Epic Games Launcher düşük fps vs bu arada ben buna katılmıyorum çünkü Epic Games'in ücretsiz verdiği oyunların bazıları Steam hesabımda vardı ve daha önceden oynamıştım. İkisi arasında maximum 8 fps fark görebildim. Onun haricinde daha büyük bir fark yok.

Aradaki fiyat farkı ortada. Steamden almanın hiçbir mantıklı yanı yok. Neresi ucuzsa orayı tercih edin. Bir platforma bağlı kalmayın. Bende steamde kütüphane dizmeyi daha çok seviyorum ama böyle bir fiyat farkı varsa düşünmem bile. Atölye gerektiren bir oyun olsa hadi neyse derim.

Aşırı fiyat farkı olduğu için bir Steam fanı olarak Epic Games'den aldım.

Ekran fotoğrafları paylaşmak ve profilimde Cyberpunk görünmesi güzel olurdu fakat 500₺'den fazla fark var.
Hocam yaz indirimlerini bekliyorum nays ile birlikte 300 tl ye almak için. (50 tl fazla veririm steamden alırım.)

Tabi epic gamesde indirim ile 250'nin altına iniyordur herhalde tam bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı