Steam Epic Games Cyberpunk Steam üzerinden mi yoksa Epic Games'ten mi alınmalı?

Hocam yaz indirimlerini bekliyorum nays ile birlikte 300 tl ye almak için. (50 tl fazla veririm steamden alırım.)

Tabi epic gamesde indirim ile 250'nin altına iniyordur herhalde tam bilmiyorum.
Benim durum biraz komedi oldu, Steam'de 125₺ iken alıp almama arasında kalmıştım. Steam'de zamlı 250₺ olunca panikle Epic'den aldım.

Keşke alsaydım.

1 ay önceki hesap vurgunlarını görmedin herhalde :D
Bu arada o ''hesap vurgunu'' dediğiniz olay global vb. olay değildi. Hatta benim iki hesabım var ve birinde hiçbir güvenlik sistemi olmamasına rağmen ikisi de sapasağlam duruyor. Buradaki '' vurgun'' kişilerin abuk sabuk yerlere girip, sonra da ''Ay, hesabım çalındı. Hem de hiçbir şey olmadan. Durduk yere, ben yanlış bir şeye basmadım.'' diye anlatılan hikaye sonucu. Büyük ihtimalle şikayetvar vb sitelerden bakarak söylüyorsunuz; eğer daha dikkatli bakarsanız şikayetlerin hepsi aynı nitelikte. Global olarak çalınan hesapların mail ve şifreleri değiştirilmek ile uğraşılmaz. Hesapların şifresi patlatılır ve gruplara açık olarak paylaşılır. Orada insanlar şifre değiştirme vb. gibi talepler alıp fark eder ve şifresini falan değiştirir ama buralarda yazanlarda, saniyesinde hesap ellerinden gitmiş.

1 ay önceki hesap vurgunlarını görmedin herhalde :D

Sacmalamayın
Öyle vurgunlar tamamen yalan veya kullanıcının hatası.
Epic hesapları ile Steam hesapları calınma olasılıgı eşit kullanıcıya kalmış durum.
Ben Steam'den hep oyun almama ragmen bence Epic'te alın
500 TL fark var Steam'den var gözükmesi icin 500 TL cok degil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı