Cyberpunk, Steam'de DLC ile almaya değer mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu oyun ilgimi çekti toplam 28 dolar yapıyor ikisi. Eğer bu tarz bir oyun oneriniz varsa açığım veya coop olan inşa etmeli vs. bir tarz oyunda olabilir ama pek bulamadım.

Hocam vallahi yalan olmasın bu tür hakkında pek bir fikrim yok ama Cities syklines olabilir belki veya ben the tenants oynamıştım o da çok zevkli eğlenceli bir oyundu.

Ama bence Cyberpunk almanız daha iyi olur tabii ki zevkinize bağlı.

Cyberpunk ben çok alışamasam da evet güzel oyun. Lakin sadece Client farkından 500-600 TL fark vermek bana gereksiz geliyor. Cyberpunk+1 tane daha AAA oyun alınabilir.
Evet gerçekten şaka gibi DLC 17 dolar oyun 18 : D. bu yüzden sormak istemiştim Mortal Kombat 1'de bu şekildeydi aldım ve değmedi. DLC nasıl bu kadar pahalı olabilir ki?

Evet gerçekten şaka gibi DLC 17 dolar oyun 18: D. Bu yüzden sormak istemiştim Mortal Kombat 1'de bu şekildeydi aldım ve değmedi. DLC nasıl bu kadar pahalı olabilir ki?

Hocam GTA4+ Liberty City Stories gibi düşünebilirsin bunu. Başlı başına bir oyun mantığında DLC. Düşündüğünüz ek paket ya da indirilebilir içerik değil 10-12 saat oynanışı var tek başına

Hocam GTA4+ Liberty City Stories gibi düşünebilirsin bunu. Başlı başına bir oyun mantığında DLC. Düşündüğünüz ek paket ya da indirilebilir içerik değil 10-12 saat oynanışı var tek başına
Hocam tamamda bu fiyata başka oyun, başka tecrübe varken aynı oyunun farklı hikayesi ne kadar mantıklı?

Hocam GTA4+ Liberty City Stories gibi düşünebilirsin bunu. Başlı başına bir oyun mantığında DLC. Düşündüğünüz ek paket ya da indirilebilir içerik değil 10-12 saat oynanışı var tek başına.

Hocam GTA 4'ü bitirdiniz mi aklıma takılan inanilmaz bir soru var konu dağılsın istemiyorum ama bitirdiyseniz bir soru sorabilir miyim?

Hocam tamamda bu fiyata başka oyun, başka tecrübe varken aynı oyunun farklı hikayesi ne kadar mantıklı?

Dediğim gibi 1400-1500 fiyat bandında aynı hesaba gelecek şeyler almanızdan ziyade Client değiştirip bence Steam'den almayın. Dolar kurundan alıyorlar nasıl olsa. O konuda da kısa vadede bir şey yapamıyoruz maalesef. Fiyat farkı bizim ülkemiz için anormal fakat 1500TL bütçede 2 oyun+Xbox Store'da bilgisayar içinde geçerli olan güzel indiirm ve oyunlar var. Kendinize toplu paket olarak alıp 5-6 oyun bile alabilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı