Cyberpunk Ultimate Edition alınır mı?

Hocam baktım yok Microsoft storeda. (Buldum internete aratınca çıktı.) Sizce sonuç olarak Ultimate edition mu yoksa normal hali mi daha mantıklı?
Paranız varsa Ultimate alın derim. DLC'si gerçekten ana hikayeden bile daha güzel gelecektir. Ana hikaye biraz daha lineer kalırken DLC'deki yan görevlerde bile fazlasıyla serbestlik sunuluyor. Tavsiyem ucuz olan yerlerden (Microsoft Store/Epic Games veya farklı platform) ultimate Edition almanız yönünde olacaktır.

Paranız varsa Ultimate alın derim. DLC'si gerçekten ana hikayeden bile daha güzel gelecektir. Ana hikaye biraz daha lineer kalırken DLC'deki yan görevlerde bile fazlasıyla serbestlik sunuluyor. Tavsiyem ucuz olan yerlerden (Microsoft Store/Epic Games veya farklı platform) ultimate Edition almanız yönünde olacaktır.
Koleksiyon yönünden Epic'den almak istiyorum o yüzden Microsoft Store'dan almayı düşünmüyorum. Ultimate Edition'u alacağım gibi.

Mantıklı hocam.
Merhaba kusura bakmayın aldım oynuyorum ama şuan eğitimde nedense atılma olayını anlayamadım W A S D ile birlikte Ctrl'ye bas diyor olmuyor.

Merhaba kusura bakmayın aldım oynuyorum ama şuan eğitimde nedense atılma olayını anlayamadım W A S D ile birlikte Ctrl'ye bas diyor olmuyor.
Buldum hemen anlık bir bas çek yapmak gerekiyormuş.

Merhaba kusura bakmayın aldım oynuyorum ama şu an eğitimde nedense atılma olayını anlayamadım W a s D ile birlikte CTRL'ye bas diyor olmuyor.

Buldum hemen anlık bir bas çek yapmak gerekiyormuş.

Oyunu beğendinmi almamı önerir misin?

Oyunu beğendinmi almamı önerir misin?
Hocam şuan için daha DLC'sine geçmedim ama ana hikayesi şuan için çok iyi gidiyor. Witcher 3'de oyunun hikayesine girmem biraz zordu ama bunda direkt olarak hikayenin içinde buldum kendimi. Ve dandik yan görevler var sanıyodum ama galiba ben daha özgür olmayı sevdiğimden yan görevler daha çok hoşuma gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı