Cyberpunk vs Detroit Become Human

sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Cyberpunk satın aldım ve biraz oynadım, 2 saati geçmedi henüz.
Daha çok başında olduğum için bu söylediğim saçma olabilir ama açıkçası sarmadı ilk izlenim olarak beni, daha yeni RDR 2 bitirdim o yüzden mi bilmiyorum ama keyif vermedi, vuruş hissiyatı vesaire çekmedi beni içine.
Detroit Become Human indirime girmiş, aklıma da Cyberpunk'ı iade edip Detroit almak düştü. Daha önce 2 yayıncıdan izleyerek bitirdim Detroit'i. Bayağı güzeldi ama üstünden yıllar geçti kendim oynamak istiyorum hikayeyi falan da unuttum zaten.

İkisini aynı anda alamam ve indiremem, bu yüzden hangisini yapmak mantıklı sizce? Cyberpunk ilerledikçe keyif verir mi?

Cyberpunk devam et?
İade edip Detroit al?

Cyberpunk daha uzun bir oyun. Onun için Cyberpunk'tan devam edin.
Bence Cyberpunk DLC varsa tadından yenmez ben 90 100 saat civarında DLC ile beraber oynadım.
Hocam şimdi epicten baktım steam'a kıyasla baya ucuz gözüküyor, bir anormallik var mı sizce?
Yoksa epicten alayım detroiti, cyberpunk'ı iade etmeme gerek kalmaz böylece.

1724766312702.png

Hocam şimdi Epic'ten baktım Steam'a kıyasla bayağı ucuz gözüküyor, bir anormallik var mı sizce?
Yoksa Epic'ten alayım Detroit'i, Cyberpunk'ı iade etmeme gerek kalmaz böylece.

Eki Görüntüle 2295573

Hocam Epic genel olarak zaten Steam'den daha ucuz alın gitsin herhangi bir fiyat hatası yok.

Cyberpunk'ı ben de abartıldığı kadar beğenmemiştim. Oyun hakkındaki genel kanaat olumlu yönde diye senin zevkine hitap etmeyen bir oyuna para ödemek zorunda değilsin. Canın hangisini çekiyorsa onu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı