Cyberpunk vs RDR2

gazi mustafa

Femtopat
Daha fazla  
Epic indirim yapmıs. Benim de kafam karıstı. Beni söyle bayağı götürebilecek hikayesi grafikleri güzel bir oyun seçmeye çalışıyorum. Size sorma gereği hissettim.

Epic indirim yapmıs. Benim de kafam karıstı. Beni söyle bayağı götürebilecek hikayesi grafikleri güzel bir oyun seçmeye çalışıyorum. Size sorma gereği hissettim.

Hocam Cryberpunk ile RDR2'yi karşılaştırmayı aklınızdan bile geçirmeyin. RDR2 tarihteki en iyi oyundur.

Bence Cyberpunk 2077 fakat sisteminiz iyi ise. Sisteminiz yeteri kadar iyi değilse cyberpunka hiç bulaşmayın oyun oynamak yerine sadece "topu dikti" hata mesajı adı altında DirectX çökmeleri ile başınız ağrır.,(grafiği yüksek veya ultraya alırsanız.)

Not: RDR2 hiç denemedim.

Cevap verenlere teker teker teşekkür ediyorum.Ama arkadaş bir ben mi hissedemiyorum bu rdr2 nin aurasını, herkes acayip övüyor sanırım paraya kıyıp alacağız

RDR2 al düşünme bile ben yeni bitirdim etkisinden çıkamadım.

Cevap verenlere teker teker teşekkür ediyorum. Ama arkadaş bir ben mi hissedemiyorum bu RDR2 bin Aura'sını, herkes acayip övüyor sanırım paraya kıyıp alacağız.

Ben de öyle düşünüyordum ama başladıktan sonra anladım gerçekten değerini sadece başla ve gerisini oyuna bırak tarihin en iyi oyunu

Cevap verenlere teker teker teşekkür ediyorum.Anma arkadaş bir ben mi hissedemiyorum bu rdr2 bin aurasını, herkes acayip övüyor sanırım paraya kıyıp alacağız
Herkesin övmesi biraz da sürü psikolojisinden kaynaklanıyor. Popüler kültüre ayak uydurmak için oyun hakkında bilgi sahibi olmayanlar bile "Öff abi galaksinin en güzel oyunu" vs. diyor. Benim düşüncemse şu: Yavaş tempolu oyunlardan zevk almıyorsanız RDR2 oynarken tadınız kaçabilir.

RDR 2 beni sarmadı ama uzun süre Cyberpunk oynadım Ultra gayet iyi oynanıyor buglar düzeltilmiş araba yaması filan da çok güzel gidiyor keşke Tofaş modu olsa da Türk genci RP'si yapsam.

Cevap verenlere teker teker teşekkür ediyorum.Ama arkadaş bir ben mi hissedemiyorum bu rdr2 nin aurasını, herkes acayip övüyor sanırım paraya kıyıp alacağız
Sizin tarzınıza bağlı eğer ağır ve kapsamlı bir dünya isterseniz RDR2 ama yavaşlığa gelemem daha hızlı bir oyun olsun derseniz de Cyberpunk alınmalı. RDR olayları anlatmak için acele etmiyor ve çok daha yavaş tempolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…