Cyberpunk vs RDR2

Genel oyun kalitesi olarak söyledim.

Ne varmış kalitede?
Aralarında dağlar kadar fark yok genel kalite değil hikaye farkı var.
Cyberpunk daha hızlı anlatırken RDR oyuncunun anlayacağı şekilde anlatıyor.

Sırf bir oyunu sevdiğiniz için diğer insanların sevdiği oyuna "hata" demeyin.
iki oyununda kendine göre seveni var.

Epic indirim yapmıs. Benim de kafam karıstı. Beni söyle bayağı götürebilecek hikayesi grafikleri güzel bir oyun seçmeye çalışıyorum. Size sorma gereği hissettim.

Ben insanların neden bu kadar RDR 2'yi övdüğünü bilmiyorum, oynadım fakat öyle bence çok abartılacak oyun değil fakat yine de çok güzel bir oyun ama Cyberpunk 2077 de çok iyi bir oyun bence ikisini de deneyin iade edersiniz.(tabii Epic'te iade etmek var ise)
Bende öyle yaptım 2 saat Cyberpunk denedim sonra iade edip RDR 2 aldım onu da denedim fakat Cyberpunk daha iyi geldiği için ondan devam ettim.

Ben insanların neden bu kadar RDR 2'yi övdüğünü bilmiyorum, oynadım fakat öyle bence çok abartılacak oyun değil fakat yine de çok güzel bir oyun ama Cyberpunk 2077 de çok iyi bir oyun bence ikisini de deneyin iade edersiniz.(tabii Epic'te iade etmek var ise)
Bende öyle yaptım 2 saat Cyberpunk denedim sonra iade edip RDR 2 aldım onu da denedim fakat Cyberpunk daha iyi geldiği için ondan devam ettim.

Bundan bahsediyorum gelen geçen sanki Cyberpunk'un iğrenç bir oyun olduğunu düşünüyor herkesin zevki farklı oyunu oynamamış birisi bile yazılanlara bakarak RDR 2 yazıyor.

RDR2'de oyun bittikten sonra yapılabilecek daha fazla aktivite olsaydı güzel olurdu, çünkü Rockstar'ın bilerek oyunun yapım sürecinde çıkarttığı çok fazla cut content var. Bu cut content'lerin çoğu oyunda olsaydı oyun üzerinde büyük etkisi olurdu. RDR2'deki animasyonlar aşırı gerçekçi (silah ve hayvan animasyonları) özellikle oyundaki hayvan çeşitliliğine bakarsak böyle animasyonları yapmak ağır iş ve profesyenellik gerektirir. Cyberpunk'ın dünyasıda o kadar çeşitli değil, animasyon desen yok, NPC AI'leri çöp, Ray Tracing özelliği dümenden başka bir şey değil. Onca güncellemeye rağmen halen buglar var. Hikayesi hakkında yorumum yok ama Cyberpunk 2077 oynanış kısmında hala eksik.

RDR2'de oyun bittikten sonra yapılabilecek daha fazla aktivite olsaydı güzel olurdu, çünkü Rockstar'ın bilerek oyunun yapım sürecinde çıkarttığı çok fazla cut content var. Bu cut Content'lerin çoğu oyunda olsaydı oyun üzerinde büyük etkisi olurdu. RDR2'deki animasyonlar aşırı gerçekçi (silah ve hayvan animasyonları) özellikle oyundaki hayvan çeşitliliğine bakarsak böyle animasyonları yapmak ağır iş ve profesyenellik gerektirir. Cyberpunk'ın dünyasıda o kadar çeşitli değil, animasyon desen yok, NPC AI'leri çöp, Ray Tracing özelliği dümenden başka bir şey değil. Onca güncellemeye rağmen halen buglar var. Hikayesi hakkında yorumum yok ama Cyberpunk 2077 oynanış kısmında hala eksik.

Evet animasyon konusunda çok eksik özellikle ragdoll konusunda berbat.
Hikayesi oynanışa göre şekil alıyor desek daha doğru olur.
Buglar azaldı ama özellikle asansör, kapı gibi şeylerde bug hala var. (araya sıkışma en yaygını)

Red Dead Redemption 2'de 200+ saatim var. Eğer vahşi batı tarzı oyunları sevmiyorsan hiç bulaşma derim, sana hitap etmez. Cyberpunk 2077'de teknolojik bir alternatif dünyada geçiyor. İkisinden birini seçmemiz çok saçma olur ikiside bambaşka oyunlar. Hangisini sevebileceğini düşünüyorsan onu seç.

Birinde Sadie Adler var birinde de Judy Álvarez var.

RDR2'de oyun bittikten sonra yapılabilecek daha fazla aktivite olsaydı güzel olurdu,

Hocam oyunda 104 Tane yan görev var. Challenge veya Tüm havyanları bul, tüm atları bul gibi ekstra küçük görevlerde var. Daha ne istiyonuz :D

Hocam oyunda 104 Tane yan görev var. Challenge veya Tüm havyanları bul, tüm atları bul gibi ekstra küçük görevlerde var. Daha ne istiyonuz :D
Onları yaptım, oyunu %97 ile bitirdim. Demek istediğim mini-game sayısı az. Blackjack, poker, domino var başka oyun yok. John ile bomboş geziyorum oyunda yapcak bir şey kalmayınca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı