Cyberpunk vs RDR2

Tam benim kafa böyle aslında eyvallah kral

Asıl herkesin sevdiği bir oyuna sallamak popüler kültür köleliğidir, RDR2'yi beğenmedim off çok farklı ve havalıyım triplerine girmeye gerek yok.

Kişiden kişiye değişir şahsen Cyberpunk tercih ederim RDR'ye 2 kere şans verdim şu an RDR oynamak istiyorum ama malum 120GB.

Yavaş tempolu oyun sevmiyorsanız RDR pek uygun değil ben de öyle biri olduğum için chapter 3 gibi bıraktım.
Cyberpunk'ta yaklaşık 450 saatim var şu an.

RDR2 ile Cyberpunk'ın aynı cümlede bile geçmesi hata bence. Kesinlikle RDR2.

Herkesin zevkleri ve renkleri farklı niye böyle bir itham kullanıyorsunuz?
İki oyunda büyük iki oyunda güzel yavaş tempolu bir oyun sevmiyorsa RDR 2'yi sevmeyecektir.
Tam tersine hızlı tempolu sevmiyorsa Cyberpunk sevmeyecektir.

Hocam ikisini de oynadım bitirdim (RDR 2 ana hikaye 100 saat, CP2077'de de 70-80 saatim var) gözlemlerimi anlatayım sen seç:
1) RDR2 tıpkı Breaking Bad dizisi gibi (izlediysen ne demek istediğimi anlarsın) yavaş yavaş ilerleyen bir oyun. Ben diziyi izlerken 1. sezon bitirmeden birkac gun ara vermiştim sarmadı gibi olmuştu mesela. RDR2 de öyle yavaş gelişen bir oyun. Ben Doom gibi aksiyon oyuncusum falan diyorsan sarmayabilir. Ama benim gibi, ben yavaş gelişen oyunları severim, hikayeside sağlamsa oynarım dersen RDR 2'yi almalısın. Çünkü RDR 2'deki hikaye anlatımı ve açık dünya CP2077 de yok. Uzun saat istiyorsan RDR 2 alman lazım. Cp 2077'nin açık dünya elementleri çok zayıf yapılacak bir şey yok ancak boş boş araba sürersin, dolu bir evren yok. RDR 2 bittikten sonra da kendini oynatabilen bir oyun, o konuda önde.
CP2077 nerede önde dersen şöyle bir düşündüm de grafik dışında önde olduğu bir yer yok bence, grafik de RDR 2'yi döver ama net bir şekilde.
2)şu RDR 2'yi herkes galaksinin en iyi oyunu olarak görüyor bence çöp diyenlere de şunu söyleyeyim: Kardeşim senin bu oyundan sıkılıp alt+F4 çekmen oyunun çöp olduğunu gostermiyor, sen bu oyun tarzına uygun degilsin. Şu anda oyunların sahip olduğu özellikleri ve hikayelerini değerlendirdiğimizde dünya çapında RDR 2 en öne çıkıyor bu Arjantin'de de böyle Uganda da böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…