Cyberpunk vuruş hissi nasıl?

Oyun o tarz bir şekilde mi olacak... kılıçlı fantazi oyunu olsa neyse de bilemedim yani... Zaten bu tarz oyunlar beni hiç açmadı, GTA’nın neden sevildiğini de hiç anlamamıştım örneğin.
GTA için RPG diyemem hocam. GTA ile bunun alakası yok. GTA'ya benzettiğin için oynamam diyorsan hata edersin. Ancak Mass Effect, Fallout ya da Skyrim bile seven bir insansan bu oyunu seveceğini düşünüyorum.

GTA için RPG diyemem hocam. GTA ile bunun alakası yok. GTA'ya benzettiğin için oynamam diyorsan hata edersin. Ancak Mass Effect, Fallout ya da Skyrim bile seven bir insansan bu oyunu seveceğini düşünüyorum.
Hayır hocam, hikayesinden bahsetmiyorum olaydan da bahsetmiyorum:
Büyük çapta bir harita içeren ancak bir yerden sonra amacının kalmadığı onunla bununla dövüştüğün görev yaptığın oyunlara nedense çok ısınamıyorum. Bir yerden sonra eski spiderman oyunlarında etrafa ağ atıp geziyor gibi hissediyorum :D.

Hayır hocam, hikayesinden bahsetmiyorum olaydan da bahsetmiyorum:
Büyük çapta bir harita içeren ancak bir yerden sonra amacının kalmadığı onunla bununla dövüştüğün görev yaptığın oyunlara nedense çok ısınamıyorum. Bir yerden sonra eski spiderman oyunlarında etrafa ağ atıp geziyor gibi hissediyorum :D.
Haklısın hocam. O konuda da içerik denilen olay devreye giriyor. Oyunun ne kadar içerik sunduğunu bilmiyorum. Ancak oyuncuyu oyundan kopartmayacak seviyede olacağını düşünüyorum. Umarım içeriği fazladır. :)

Haklısın hocam. O konuda da içerik denilen olay devreye giriyor. Oyunun ne kadar içerik sunduğunu bilmiyorum. Ancak oyuncuyu oyundan kopartmayacak seviyede olacağını düşünüyorum. Umarım içeriği fazladır. :)
Umarım çünkü bu şekilde “yüksek” grafik içeren oyunlar oynamak isterim. Gerçi optimizaysonu ayarlamaları güzel olur :D. 3090 106 FPS alıyorsa benim işim yaş gibi.

Vuruş hissi denilen kavramı siz gameplayi izleyerek anlıyorsanız dünyada boşuna test edenler felan var direk siz incelemelerini felan yazın isterseniz. Arkadaşlar oyun çıkmadı çıkmadı! Çıksın ondan sonra sorun daha iyi olur. :D İzlediğinizle ne anlayacaksınız hissiyatı?
Elbette oyun çıkmadı ama "vuruş hissi " eğer mekanikler anında tepkiliyse AC unity gibi tuşa basdığından 5 saniye sonra tepkli vermiyorsa(FPS oyunlarında bunu yapmak çok kolayUnity'deki dandik survival oyunları bile yapıyor bunu) veya titreşim odaklı değilse(Ben dahil çok çok yüksek bir kesim bu oyunu herhangi bir titreşim özelliği olmayan cihazla oynayacak.) gayet anlaşılabilir bir şey.
Karakterlerin verdikleri tepkileri veya kurşunun etkilerini gayet rahat görebilirsiniz videolardan.Benim sorduğum da o zaten.
Hocam RPG oyunlarında vuruş hissi aramayacaksın. Evet biliyorum vuruş hissi oyun keyfini baltalayan en önemli unsurlardan birisi ancak yapacak bir şey yok. Fallout'ta da hiç vuruş hissi yok mesela. Ya da AC'nin yeni oyunlarında. Sen oyunun içeriğine bakmaya çalış hocam.
Ya tabi vuruş hissi yok diye oyun çöp diye bir şey yok.Fallout New Vegas'ta berbattı ama oyun bana diyalog odaklı gitmeme izin veriyordu bu oyunda da öyle olursa keyif alırım ama biraz da üzülürüm.

Bilemeyiz. Tahminim: Otomatik silahlarda kötü, yarı otomatiklerde fena değil ve tek atışlıklarda çok iyi olacak diye düşünüyorum. Gameplay'lerden çıkardığım şey bu.

Bilemeyiz. Tahminim: Otomatik silahlarda kötü, yarı otomatiklerde fena değil ve tek atışlıklarda çok iyi olacak diye düşünüyorum. Gameplay'lerden çıkardığım şey bu.
Cidden tam olarak boyle duruyor hatta su otamatik tabanca mi ne vardi, videodan tam anlasilmaz orasi ayri ama acayip yapay gibi duruyordu.

Bana da şuanlık öyle gibi ama emin olamadım o efektlerden görmediğimden.Ha tabi tek atışlılardan kastınız pompalı ise onlarda öyle ölene kadar iyi bir tepki yok gibi şuanlık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı