Ee yeterin artık çıkartmayacaksanız milletin parasını işletip durmayın.
Son düzenleme:
Balon diyenleri anlamıyorum, oyun 7 yıldan fazla süredir geliştiriliyor, oynanış videoları var, oyun hakkında her şeyi paylaşıyorlar gidin izleyin, sonra konuşun, herkes daha ne olduğunu bilmeden balon gibi olacak yazıyor, 20 gün ertelendi oyun nedenide belli, 9 platforma aynı anda çıkacak.
Neden saygı duyacak mışım onu anlamadım. Eylül ayından beri çalışanları fazla mesaiye zorluyorlar, oyunu yine erteliyorlar. Verdikleri sözü tutamadıklarının, çalışanlarını önemsemediklerinin, çuvalladıklarının en büyük göstergesi. Ayrıca oyun "Gold" statüsüne gelmişti, yani disk versiyonu hazır anlamına geliyor.
@kassandra13 Bannerlord gibi bir oyun erken erişimde ancak 9 yıl falan insanlar bekledi. Bence 7 yıl pek fazla değil. Rockstar'ın çalışan sayısı ile CDPR'in çalışan sayısı da bir değil, haliyle arada farklar var.
Bence bekle, çünkü elimizdeki en sağlam oyun çıkmasa da CBP 2077. Valhalla'nın iyi çıkıp çıkmayacağı veya diğer serilerin kopyası olup olmayacağını hiç bilmiyoruz. Konu Ubisoft olunca hiç güvenmiyorum.İade edip Valhalla almamak için zor duruyorum![]()
Oyun bu günden itibaren 20 gün ertelendi, oyunu kusursuz yapmak için 20 gün bile önemli, 20 gün ertelediler çünkü yazdıklarına göre her şeyin kusursuz çalışmasını istiyorlar.Oyun 20 gün ertelenmedi, güya Nisan ayında çıkacaktı. Virüste herkes evden çalıştı. Tüm oyunlar çıktı/çıkıyor. 20 saat önce oyun kesinlikle verdiğimiz tarihte çıkacak deyip bugün erteliyorsan insanların balon demesi normal. 7 yıldır geliştirilen oyun için 20 güne daha ihtiyacımız var demesinler bir zahmet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.