Cyberpunk yine ertelendi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ee yeterin artık çıkartmayacaksanız milletin parasını işletip durmayın.

Son düzenleme:
Benim ilgimi çekmeyen ve aşırı derecede "hype" yüklenen bir oyun olduğunu düşünsem de kendisini merakla bekleyen insanlar adına üzülmeye başladım. Hele ki ön sipariş için para yatıranlar artık mağdur olmuşlardır.
Bende gereksiz bulmaya başladım. Çevremdeki insanlar hep ön sipariş verdi. Umarım üzülmezler ve güzel bir oyun olur bende alırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yalancılar. Kesinlikle 19'una çıkacak diye doğrulamışlar daha dün, ahhaahahha.

Cyberpunk'in çıkacağına dair umudumu kaybettim Ela.

Dosya Ekleri

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    16,4 KB · Görüntüleme: 63
Hocam oyun videoları genellikle güzel oluyor zaten. Günümız teknolojisinde zaten grafiklerin kötü olması söz konusu değil. Oyun içerik ve fikir konusunda ne kadar beklentiyi karşılayacak bakalım.

Hocam bence karşılayamayacak. Oyun güzel olacaktır fakat insanlar çok fazla bir beklenti içine soktular. Oyun çıktığı zaman gerçekten güzel olsa bile insanları tatmin etmeyebilir.

Yalancılar. Kesinlikle 19'una çıkacak diye doğrulamışlar daha dün, ahhaahahha.

Heralde sosyal medya yöneticileriyle oyunun yöneticilerinin birbirlerinden haberleri yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı