Gta örneği olmamış bence. GTA dediğin şey çok büyük bir marka, yoldan geçen birine sorsan bilir. Cyberpunk öyle mi? Baksana daha dün kesin çıkacak demişler.
Kral iade et. 29 Ekim'de Cadılar Bayramı var orada harcarsın parayı. Daha 40 gün var ve Allah bilir 1 2 ay daha uzatırlar süreyi. Bende bugün alacaktım para hazır vazgeçtim.
Eskiden bu oyunla alakalı haberleri gördükçe heyecanlanırdım. Şu an yeni haberler geldikçe oyuna karşı olan şüphem gittikçe artıyor. Umarım ellerinde patlatmazlar.
Herkes diyor kitapları ilk oyunları oynamadan anlarsınız. Anlarsınız anlamasınada kitap ve ilk oyunları bitirmeden bitirirseniz %40'ını falan anca anlarsınız.
Yakın Gelecekte Enis Cherryson: Cyberpunk 2077 için işler iyi gitmedi... Oyun uzun süre çıkmayınca oyuncular CD PROJEKT RED'in binasını ateşe verdi. CD PROJEKT RED kepenkleri indirmek zorunda kaldı.
Oyun motorunda sorunlar var ve istedikleri kadar stabi bir deneyim sunamıyor bence. Çok ilgimi çeken bir oyun değil ama genel olarak beklenen bir yapımdı, 2020 için.
Tarih büyük hypelar ile duyurulmuş ama çakılmış oyunlarla dolu. Konuşmak için erken ama ne göğe çıkartmalı ne de gömmeliyiz. Hele bir çıkartsınlar...
Ben de 2021'den önce çıkacağını düşünmüyorum. Büyük bir sorunları var bana göre.
Abi bu ne ya! Oyunu 4 defa ertelediler. Düzgün yapamıyorlarsa bıraksınlar. Oyun sözde Gold sürüme ulaşmıştı, rezillik. Ya oyun için vaat ettiklerini verecekler, ya da batacaklar.