Cyberpunk2077 görev saçmalığı [12. saatten spoiler]

oyunda panam isimli bir kadınla uçan arabayı patlatmak istiyoruz. Arabanın uçus rotasındaki santrale (korumalı üs) girip, bize saldıran droneları yok ettikten sonra baca gibi şeyleri aşırı ısıtmak için üsse virüs yüklüyoruz. Daha sonra araba bacaların yakınından uçarken uzaktan kumanda ile bacaları patlatıyoruz ki araba düşsün. Buraya kadar sorun yok ama tam patlatacağımız anda kumanda tutukluk yapıyor ve 3. seferde patlıyor, haliyle araç uzaklaştığı için ufak hasar alıyor ve düşmüyor. Sonrasında yanımızdaki kadın ben şimdi hallediyorum deyip arabanın bagajından roket çıkarıp arabayı tekte indiriyor. E, madem roketimiz vardı neden üs basıp santral ile uğraştık kardeşim? Ben mi bir yeri kaçırdım? Oynayan arkadaşlar varsa santralleri patlatmanın başka amacı mı vardı?

Ya oynadım fakat tam hatırlamıyorum ama onların iletişimle alakalı bir olayları vardı. Olmasa sanırım orayı temizleyemeyiz.
Bir de çok sağlamlar biraz hasar aldığı için kız roket atınca irtifa kaybetti direkt patlamadı.

Ya oynadım fakat tam hatırlamıyorum ama onların iletişimle alakalı bir olayları vardı. Olmasa sanırım orayı temizleyemeyiz.
Bir de çok sağlamlar biraz hasar aldığı için kız roket atınca irtifa kaybetti direkt patlamadı.

Buraya sürprizbozan ekleyemedim. O yüzden üstü kapalı yazacağım. Dediğin şeyde haklısın ama yeteri kadar oyun bize bunun gerekliliğini anlatmadı ve o şey yaşanınca ee niye uğraştık o zaman dedim içimden.

o patlamalar emp etkisi yaratıp hem telsizleri bozacak hem de uçağı düşürecekti amaç buydu ama emp etkisi geç gelince iletişimi kestik ama uçağı düşürecek etkiyi yaratmadı sadece yalpalamasını sağladı. O yalpalama sayesinde yanımızdaki güzellik uçağı yere indirdi.

Bu da ayrı bir şey. Elreann'in hikayesinde gördüm bu arada.
WhatsApp Image 2020-12-12 at 00.12.53.jpg

oyunda panam isimli bir kadınla uçan arabayı patlatmak istiyoruz. Arabanın uçus rotasındaki santrale (korumalı üs) girip, bize saldıran droneları yok ettikten sonra baca gibi şeyleri aşırı ısıtmak için üsse virüs yüklüyoruz. Daha sonra araba bacaların yakınından uçarken uzaktan kumanda ile bacaları patlatıyoruz ki araba düşsün. Buraya kadar sorun yok ama tam patlatacağımız anda kumanda tutukluk yapıyor ve 3. seferde patlıyor, haliyle araç uzaklaştığı için ufak hasar alıyor ve düşmüyor. Sonrasında yanımızdaki kadın ben şimdi hallediyorum deyip arabanın bagajından roket çıkarıp arabayı tekte indiriyor. E, madem roketimiz vardı neden üs basıp santral ile uğraştık kardeşim? Ben mi bir yeri kaçırdım? Oynayan arkadaşlar varsa santralleri patlatmanın başka amacı mı vardı?
O her bir anten aşırı yüklenme sonucu EMP etkisi yaratacaktı yani bütün elektronik aletler bozulacaktı ve uçak yere düşecekti ama eğer direkt patlatsalardı bizim cip için sorgulamamız gereken adam uçak (Uçan alet ne derseniz deyin 😂) patlama ihtimali olduğu için öyle yaptılar gibi geldi bana. (Yoksa bana da başta saçma gelmişti.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı