Cyberpunk'a tekrar başlamak

Berk Cann

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Cyberpunk 2077'yi tekrardan oynamak istiyorum. Sizce yeni DLC'yi beklemeli miyim yoksa gelene kadar normalini bir kere daha oynayayım mı? DLC gelince orijinal oyunda da çok fazla değişiklik olur mu?

Arkadaşlar Cyberpunk 2077'yi tekrardan oynamak istiyorum. Sizce yeni DLC'yi beklemeli miyim yoksa gelene kadar normalini bir kere daha oynayayım mı? DLC gelince orijinal oyunda da çok fazla değişiklik olur mu?
Orjinal oyunda da epey bir düzeltme olacağını söylediler. Bence bekleyin, ben bekleyeceğim şahsen. DLC de geldikten sonra sıfırdan başlamayı düşünüyorum.

Bekleyin derim. Adamlar gerçekten çıkarmak istedikleri oyunu DLC'de ki yeniliklerle beraber getirecekler.

Dlc'ye gelecek olan tüm yenilikler orijinal oyuna d gelecek ve evet bence bekle araç aksiyonu ve katana çok hoş duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı