AMD FSR, Cyberpunk'a ne zaman gelir?

Bende de o hissiyatı verdi çünkü bunlar harici programlar. Sanıyorum Lossless Scaling bir tık daha iyi bu durumda. Yalnız FPS bende yükselmişti oyunun pencereli ve düşük çözünürlükten tam ekran olmuş muydu?
Evet tam ekran oldu ama FPS 65-70'den 50'ye düştü. Fakat hissiyat 50 bile değil 15-20 FPS gibiydi.

@aKuu evet 5500 XT Cyberpunk ile denemiştim biraz gecikmeli oluyor sanki GeForce Experience üzerinden oynuyormuş gibi. Oyunun kendisine yapımcılar tarafından eklenmeden biraz sıkıntılı işte. Belki Lossless Scaling bir tık daha iyidir diye umut ediyorum. Magpie yapımcısı 15-20 gündür güncelleme bile atmadı.

@aKuu evet 5500 XT Cyberpunk ile denemiştim biraz gecikmeli oluyor sanki GeForce Experience üzerinden oynuyormuş gibi. Oyunun kendisine yapımcılar tarafından eklenmeden biraz sıkıntılı işte. Belki Lossless Scaling bir tık daha iyidir diye umut ediyorum. Magpie yapımcısı 15-20 gündür güncelleme bile atmadı.
Sanırım resmi olarak gelmesini beklemek daha sağlıklı.

Bulanık görüntü ile oynamak istesem çözünürlük düşürürdüm :D en azından daha az bulanıklaşır internet.
Orası öyle ama stabil FPS için daha iyi bir seçenek. Düşük çözünürlüklerde çalışıyordu bir şekilde ama FPS 20-50 arası gidip geliyor. Bundansa sabit 30'u tercih ederim.

FidelityFX cas çöpü aşırı kötüydü bu nasıl olmuş merak ediyorum Back 4 Blood da çok iyiydi iniyor şimdi cp2077.

Videolara baktığımda güzel görünüyor ama Cyberpunk 2077 işlemciye sağlam yüklendiğinden FPS çizdirmek o kadar kolay olmuyor. Örneğin Ryzen 1500X kullanırken çekirdek gücü stabil 60 FPS'e yetmiyordu ve darboğaz başlıyordu, ayarları artırıp 45-50 FPS'e indirdiğimde ideal çalışıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı