Cyberpunk'da ne eksik?

Oyunu ilk çıktığı zaman oynamış ve bitirmiş bir kişi olarak, CD projekt ilk başta söyle olacak böyle olacak işte ilerleyen vakitlerde MP getireceğiz vb. vaatlerle herkesi çok yükseltti, oyuncular olarak bizde biraz güvendik çünkü arkasında Witcher'ı yapan şirket vardı fakat oyunun çıkmaya yakın gelen trailer vb. videolarda o kadar iyi olmadığını gördük, zaten oyuna girdikten sonrası kaos hakimdi fakat bir şekilde CD projekt bunların arasından çıktı.

Özetlemek gerekirse; oyunun hikayesi güzel fakat bug ve optimazsyon çok fazla ama güzel bir yani şirket oyunu bırakmıyor ve devamlı update veriyor, yakında DLC ve yeni oyun tarzı bir yapımları da var, zamanla göreceğiz belki sözlerini yerinde tutarlar.

Oyun: 249TL fiyatı ile hikaye olarak hakkını veren fakat bug/optimazsyon olarak yere çakılan bir oyun. Türkçe dil desteği ve bu ucuz fiyat politikası ile benden tam not almayı başaran bir oyun.
 
açıkçası ben oyunu sevdim , oyunu 1.6 güncellemesinden sonrA oynamaya başlayanlardanım . oyunun hikayesini beğendim ben açıkçası. Ayrıca oyundaki yan görevler hiç boş değil hepsi çok güzel şeyler anlatıyor ana hikayeyle bağlantılı olanlar var ve hepsi de uzun uzun görevler. Ama sadece rahatsız olduğum şey oyunun kocaman bir dünyası var ve dünya bence boş . Yapacak daha fazla şey olması gerek . Yapay zeka hala şaşıyor. Arabalar havada uçuyor insanlar havada uççuyor . Bunlar düzeltilirse daha iyi bir oyun olabilir. Ha bir de oyuna sözde polis koymuşlar ama polis seni asla arabayla kaçtığında kovalamıyor o derece zeki :)
 
Doğru olup olmadığını bilmiyorum ama bazı şeyler söyleniyordu bununla alakalı. İlk başta düşünülen sadece Johnny Silverhand değil iki farklı kişilik daha olacağı ve ilk başta seçtiğin yola göre mesela göçebe seçtiğinde Johnny Silverhand değil başka bir kişilik olacak ve hikaye epey değişecek ama sonra sadece Johnny Silverhand olacak şekilde değiştirildiği söyleniyor.
 
Dünyası canlı değil ve yapılacak pek bir şey yok. En büyük eksiği bu. Oyuna RPG olarak bakmadığım için o ögelerin eksikliğini dikkate almadım. CDPR'ın tek RPG oyunu The Witcher'dı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı