Cyberpunk'da R5 3500X neden %100 gösteriyor?

Cyberpunk 2077 neden Ryzen 5 3500X'de %100 kullanım gösteriyor ve çıkınca da direkt kullanım %3'lere iniyor. İşlemciye bir şey olur mu?

Diğer bilşenleri tahmin mi edeceğiz böyle konularda sistem bütün özelliklerini yazarsa daha iyi olur ekran kartın ne darboğaz olabilir.

Darboğaz anlatmak gerekirss.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201210_225852.jpg
    Screenshot_20201210_225852.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 61
Pardon onları yazmayı unutmuşum.

RAM: Corsair Crucial 2x8 GB RAM.
GPU: Zotac RTX 2060.
Anakart: MSI B450M'a Pro Max.

Grafiklerin hepsini denedim. İşlemci hep aynı seviyede. Sıcaklığa bakmak için de Afterburner indiriyorum. Ona da bakıp yazacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon onları yazmayı unutmuşum
Ram:Corsair crucial 2x8 gb ram
Gpu: Zotac Rtx 2060
Anakart: Msı B450M A PRO MAX
grafiklerin hepsini denedim işlemci hep aynı seviyede sıcaklığa bakmak için de afterburner indiriyorum ona da bakıp yazıcam.
Oyun DX12 ile geldiği için işlemciyi de yüksek seviyede kullanıyor fakat %100 normal mi bilemedim. Ayarlarınız düşükte mi?

Pardon onları yazmayı unutmuşum.
RAM: Corsair Crucial 2x8 GB RAM.
GPU: Zotac RTX 2060.
Anakart: MSI B450M'a Pro Max.
Grafiklerin hepsini denedim işlemci hep aynı seviyede sıcaklığa bakmak için de Afterburner indiriyorum ona da bakıp yazacağım.

Afterburner gerek yok AMD Ryzen Master indir MSI Afterburner ile bilgisayarı bozan çok insan gördüm sende anlamıyorsan herke yok ama Ryzen Master işe işlemci güç ayarlarını vs. yapabilirsin Windows güç ayarları gibi düşün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı