Panam sonunu yapmaya calışıyorum ama olmuyor sadece intihar et ve hanokayı ara çıkıyor, panam yolu için her şeyi denedim kulube de kaldıgımız yerde bozuyor diye bacagına dokunmamayı sectim sabah ta motorla gidecekken dün gece hakkında konustuktan sonra beni öptü, ve bir daha hiç aramadı.
Panam'ın bütün yan görevlerini yapman lazım diye biliyorum. Ben bilmiyordum dedim yan görevleri oyundan sonra yaparım dedim bir baktım başka son yapmışım. Mal gibi kalmıştım
Panam sonunu yapmaya calışıyorum ama olmuyor sadece intihar et ve hanokayı ara çıkıyor, panam yolu için her şeyi denedim kulube de kaldıgımız yerde bozuyor diye bacagına dokunmamayı sectim sabah ta motorla gidecekken dün gece hakkında konustuktan sonra beni öptü, ve bir daha hiç aramadı.
Her yerde yürümen lazım hocam Panam'a dokunacaksın öpeceksin, bir yere çağırıyorsa gideceksin. En sonda çatıda johnny'le ile konuşurken Aldecaldolardan yardım iste gibi bir seçenek çıkacak. O şekilde sonuçlanıyor
Panam'ın bütün yan görevlerini yapman lazım diye biliyorum. Ben bilmiyordum dedim yan görevleri oyundan sonra yaparım bir baktım başka son yapmışım. Mal gibi kalmıştım
Her yerde yürümen lazım hocam Panam'a dokunacaksın öpeceksin, bir yere çağırıyorsa gideceksin. En sonda çatıda Johnny'le ile konuşurken aldecaldolardan yardım iste gibi bir seçenek çıkacak. O şekilde sonuçlanıyor.