O osi.brs Yoctopat Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #1 Karakterimin sağlığı 70'ten aşağı düşmüyor ve hiç ölmüyor, yardım lazım. Tüm implantları çıkardım, yok, olmadı, hâlâ ölmüyorum.
Karakterimin sağlığı 70'ten aşağı düşmüyor ve hiç ölmüyor, yardım lazım. Tüm implantları çıkardım, yok, olmadı, hâlâ ölmüyorum.
K khanzz Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 179 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #2 Ben bu şekilde çözmüştüm, umarım işe yarar Reddit linki veremiyor muyuz ? Tek tek kopyala yapıştır yapamam indirmeniz gereken dosyalar var. Ne saçma. Google'a [FIXED] V Invulnerability/Godmode Glitch. yazıp sonuna reddit yazıp ilk çıkan linke tıklayabilirsiniz. Not: Operating System olarak şimdilik "Berserk" kullanmamakta fayda var, diğer patch ile düzelir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Ben bu şekilde çözmüştüm, umarım işe yarar Reddit linki veremiyor muyuz ? Tek tek kopyala yapıştır yapamam indirmeniz gereken dosyalar var. Ne saçma. Google'a [FIXED] V Invulnerability/Godmode Glitch. yazıp sonuna reddit yazıp ilk çıkan linke tıklayabilirsiniz. Not: Operating System olarak şimdilik "Berserk" kullanmamakta fayda var, diğer patch ile düzelir diye düşünüyorum.
KS KS O osi.brs Yoctopat Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #3 save editör indirdim fakat onların gösterdiği sürümü göremedim o yüzden indiremiyorum Artı 0 Eksi
K khanzz Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 179 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 00:16 #4 Save Editor (Project CyberCAT-SimpleGUI) An offshoot of SirBitesalot's CyberCAT, an in-development save editor. www.nexusmods.com Buradan da indirebilirsin. Fakat "Requirements" kısmını kontrol ederek gerekl indirmeleri sağlamak gerekiyor. Artı 0 Eksi
Save Editor (Project CyberCAT-SimpleGUI) An offshoot of SirBitesalot's CyberCAT, an in-development save editor. www.nexusmods.com Buradan da indirebilirsin. Fakat "Requirements" kısmını kontrol ederek gerekl indirmeleri sağlamak gerekiyor.