Cyclone 2 vs Direwolf 4

Bütçe
dört bin

defy42

Yoctopat
Daha fazla  
Bir gamepad alacağım. Yaklaşık 4000 TL gibi bir bütçem var. Şu an Wraith'ten şarj ünitesi ile Flydigi Direwolf 4 ya da şarj ünitesi olmadan Cyclone 2 almayı düşünüyorum. Daha önce Beitong Kunpeng 40 kullandım ama sorunlu olduğundan iade ettim ve şu an başka stoğu yok. Hangisi daha iyidir? Ya da başka bir öneriniz var mı bu fiyatlara? Hall effect ya da TMR joystick ve trigger olması gerekli. FPS oyunlarını gamepadde oynamıyorum, hikayeli oyunlar ve yarış oyunları oynuyorum ama tuş ve dpad kaliteleri önemli.

Şahsen Cyclone 2 öneririm.

Direwolf 4'ün deadzone oranı Cyclone 2'den daha fazla olduğunu hatırlıyorum. Eminde değilim Direwolf 3'te olabilir. Şahsen Cyclone 2 alırdım.

Thunderobot g80 ts güzel gözüküyor hocam ama incelemesini bulamadım.Çok emin değilim nası olduğundan sizde varsa nasıl?

Thunderobot G80 TS güzel gözüküyor hocam ama incelemesini bulamadım. Çok emin değilim nasıl olduğundan sizde varsa nasıl?

Bende var biraz daha kullanayım incelemesini yapmayı da planlıyorum benim her isteğimi karşılıyor. Direnç ayarlanabilir joystickler ve ayarlanabilir triggerlar bayağı işlevli her oyunda değiştiriyorum ayarlarını neredeyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı