Flydigi Direwolf 2 vs GameSir T4 Cyclone Pro vs EasySMX X15

Konuyu tekrar açıyorum kusura bakmayın ama flydigi direwolf 2 Xbox kontrolcüsü destekleyen oyunlarla çalışır mı mesela Roblox gibi.

Konuyu tekrar açıyorum kusura bakmayın ama flydigi direwolf 2 Xbox kontrolcüsü destekleyen oyunlarla çalışır mı mesela Roblox gibi.
Xinput desteği olduğu için oyunlar direk xbox kontrolcüsü olarak görüyor zaten gamepadi. Yani sanki xbox kontrolcü bağlamışsın gibi algılıyor oyunlar windows işletim sisteminde. Bluetooth ile android telefona da sıkıntısız bir şekilde bağlanıyor herhangi bir program vs olmadan ama kendi android yazılımı da varmış. Windows tarafında da kendi yazılımını kurunca çeşitli ayarlar yapılabiliyor.

Xinput desteği olduğu için oyunlar direk Xbox kontrolcüsü olarak görüyor zaten gamepadi. Yani sanki Xbox kontrolcü bağlamışsın gibi algılıyor oyunlar Windows işletim sisteminde. Bluetooth ile Android telefona da sıkıntısız bir şekilde bağlanıyor herhangi bir program vs olmadan ama kendi Android yazılımı da varmış. Windows tarafında da kendi yazılımını kurunca çeşitli ayarlar yapılabiliyor.

Hocam Roblox'da FPS oyunlari oynayacagim jiroskop cok onemli Xbox 9. nesil almaya karar verdim sizce almali miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı