C'ye format atılırsa D içindeki dosyalar silinir mi?

Detlaff

Centipat
Daha fazla  
Windows 10 olan bilgisayarım bir yıldır kendini Windows 11 yapmak için yırttı çabaladı en sonunda iptal etmiş olmama rağmen güncelledi, rahatladı. Sonunda PC kasmaya başladı uygulamalar geç açılıyor, oyunda sesler yankılı geliyor. Bilgisayarda iki SSD var verilerimi D ye yedekleyip C ye format atsam D'deki verilerim silinmez değil mi? Tekrar Windows 10'a döneceğim ve bir de Windows 11 güncelleme diretmelerini iptal etmek istiyorum.

Windows 10 olan bilgisayarım bir yıldır kendini Windows 11 yapmak için yırttı çabaladı en sonunda iptal etmiş olmama rağmen güncelledi, rahatladı. Sonunda PC kasmaya başladı uygulamalar geç açılıyor, oyunda sesler yankılı geliyor. Bilgisayarda iki SSD var verilerimi D ye yedekleyip C ye format atsam D'deki verilerim silinmez değil mi? Tekrar Windows 10'a döneceğim ve bir de Windows 11 güncelleme diretmelerini iptal etmek istiyorum.

Yeni güncellediyseniz formatsız Windows 10'na geri dönebilirsiniz.

Kendi kendine mi geçti? 🧐

Format atarken hangi diski formatlayacağınızı seçebilirsiniz, hocam. Eğer sadece C diski seçerseniz, sadece o disk formatlanır. Windows 10'a geri dönmek yerine, dosya yedeklerinizi alıp ardından format atmanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı