GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #1 C diskindeki oyun uygulama gibi şeyleri D diskine nasıl taşıyabilirim?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 10 Mart 2022 #2 GTX 1070 dedi: C diskindeki oyun uygulama gibi şeyleri D diskine nasıl taşıyabilirim? Genişletmek için tıkla... Diski tamamen klonlamak mi istiyorsun? Onun icin uygulamalar var. Artı 0 Eksi
GTX 1070 dedi: C diskindeki oyun uygulama gibi şeyleri D diskine nasıl taşıyabilirim? Genişletmek için tıkla... Diski tamamen klonlamak mi istiyorsun? Onun icin uygulamalar var.
KS KS GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #3 Linuxginar dedi: Diski tamamen klonlamak mi istiyorsun? Onun icin uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... Oyunları vs taşısam yeter klonlamak istemiyorum. Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Diski tamamen klonlamak mi istiyorsun? Onun icin uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... Oyunları vs taşısam yeter klonlamak istemiyorum.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 10 Mart 2022 #4 GTX 1070 dedi: Oyunları vs taşısam yeter klonlamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt kopyalayabilirsin iste. Steam'deki oyunlari da Steam arayuzunden tasiyabiliyor olman gerek D diskinde olusturdugun bir kutuphaneye Artı 0 Eksi
GTX 1070 dedi: Oyunları vs taşısam yeter klonlamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt kopyalayabilirsin iste. Steam'deki oyunlari da Steam arayuzunden tasiyabiliyor olman gerek D diskinde olusturdugun bir kutuphaneye