C'yi SSD'ye Taşıma

tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim :)
hocam şimdi ben buna bi çözüm bulamadım bu bölüm oem bölümüymüş ben bunun image ini çıkardım bi flaşa atsam kenara koysam daha sonra bu bölümsüz olarak kopyalama yapsam daha sonra bu image i yeni diskime kurabilirmiyim ne diyorsun ?
Windows'u başka diske taşıyabilirsin. Bu video işine yarayacaktır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. Benim tavsiyem her zaman temiz kurulum yapman.

peki hocam bu dediğinizi nasıl yapabilirim yani temizden kurulumu?

Son düzenleme:
tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim :)

hocam şimdi ben buna bi çözüm bulamadım bu bölüm oem bölümüymüş ben bunun image ini çıkardım bi flaşa atsam kenara koysam daha sonra bu bölümsüz olarak kopyalama yapsam daha sonra bu image i yeni diskime kurabilirmiyim ne diyorsun ?

peki hocam bu dediğinizi nasıl yapabilirim yani temizden kurulumu?
Temizden kurulumdan kastım format atmaktı. C: diskini yani Windows'u kaldırıp SSD'ye temizden kurulum yapmak.

@42meb42 hangi programla yaptığını yazar mısın? Yardımcı olması amaçlı; diğer insanlar da bakıyor konuya.
çok haklısın , bi çok program kullandım hepsi hata verdi yada clone ladğım diskden windowsu başlatamadı ama macrium reflect ile clone yapınca windows istediğim diskten açıldı ama uyarayım biostan bootu kendinizin yapması lazım macrium reflect kullanırsanız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı