Çözüldü D-A V3.5 Sistemde Görüntü Yeşil Oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErenTurkoglu

Centipat
D-A V3.5'i satın aldım yaklaşık bir 10 gün oldu. Sadece Discord'ta foto da gördüğünüz saçma sapan yeşil karıncalanma gibi bir şey oluyor, sorun PC'den midir yoksa monitörden mi? Monitörüm VGA oldugu için dönüştürücü kullanıyorum, ondan dolayı olabilir mi? Bir kaç kere de sistem kendi kendine kapanıp açıldı bu ilerde sorun yapabilir, onun dışında sistem normal hiçbir oyunda sıkıntı falan yapmıyor.

mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 3 4 test üst üste yaptım ama yani ekran kartının durumunu nasıl öğreneceğim?

Furmak da herhangi bir ekran bozulması olmadı farklı farklı oyunlarda da denedim yeşillenme olmuyor kırılma falan da sadece Discord'ta oluyor.

Furmak da herhangi bir ekran bozulması olmadı farklı farklı oyunlarda da denedim yeşillenme olmuyor kırılma falan da sadece Discord'ta oluyor.

O zaman Discord kaynaklı bir problem olabilir. Emin olmak adına sürücüyü DDU ile silip bir önceki sürümü kurabilirsin.

Çözüm
Sağ ol dostum, dediğin DDU diye YouTube'da aradım adam komple driver'ı siliyor bir daha yüklüyordu aynısını yaptım oldu. Artık yeşillenme olmuyor sorun driver'danmış, korktum ekran kartımı arızalı diye.

Ne demek kardeşim çözüm için yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bende denemek için Discord indirip kurdum bende yeşillenme olmamıştı onu yazmak için girdim baktım çözüldü yazmışsın.

Knk sorun nerede biliyor musun? Sorun Windows'a güvenmem. PC yeni ya driver kuracaktım, Windows'da aygıt yöneticisinden sürücü yazılımını otomatik ara diye bir şey var onu yaptım driver geldi sağ tık yapınca program gözüküyordu falan Discord patlak verdi. Sonra dediğin DDU ile sildim internetten yükledim düzeldi.

Windows üzerinden sakın ha ekran kartı sürücüsü kurma. Sana ders olsun bir daha yapmazsın. Windows kendisi eski sürücü kuruyor hatalı olanları da kurabiliyor bazen. Sen kendin elle en güncel sürücüyü kuracaksın üreticisi sitesinden indirip.

Bende GT 730 ekran kartı vardı aynı şey bana discord'da oldu fakat hiçbir oyunda olmadı bence ekran kartlık birşey yok zaten dikkay ettiysen görev çubuğunda o yeşil kareler oluşmamış ekran kartındanda olabilir ama bence discord'dan kaynaklı bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…