D Diski Bilgisayar Açıkken Kayboluyor

MehmetSrtkya

Megapat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknoloji Alanı
Bilgisayarı açtıktan sonra "D" diski bazen gözüküyor bazen de gözükmüyor. Gözükmediği zaman da oyun vb. dosyalara ulaşamıyorum. Tabi 2 haftadır böyle durduk yere oluştu. Bu sorun HDD güç kablosunu ve SATA kablosunu değiştire değiştire geçici düzeliyor. Bir de PC açıldığına oyuna girince "D" diski kaybolmuyor, oyuna girmezsem bir süre sonra kendiliğinden kayboluyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim.
Windows 10 kullanıyorum.

Disk yönetiminde gözükmüyor hala.
Sata kablolarınla oynayınca tekrar çalıştırdığımda S.M.A.R.T mı ne yazı çıkıyor American vb. Sonra açılıyor kabloları değiştirdiğim için D diski gözüküyor ama geçiçi olarak

Son düzenleme:
Aynı sorunu ben çözdüğümü sanmıştım fakat hala devam ediyormuş. 1 ay oldu sağlamdı ama bugün sıkıntılara tekrar başladı. Formattan sonra başlamıştı benim sorunum fabrikasyon windowsu 3 yıl oldu diye usb ile temiz format attım. Önce rufus ile atmıştım. Vs... sorununu çözdün mü? Devamını öyle anlatacağım...

Aynı sorun bende de var. Bilgisayarı açtıktan 5 dakika sonra disk kayboluyor. 1. diskte sadece işletim sistemi yüklü geriye kalan her şey 2. diskte. Artık çıldırma noktasına geldim hiçbir dosyaya erişemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı