Format sırasında ayrılmamış diskinize silme ve biçimlendirme işleminden sonra basarak "Yeni" seçeneği ile ayırmanız gerekirdi, bunu yapmadınız mı?birşey oluşturmadım
Herhangi bir şekilde yerinden bile oynamadı PC'yi ben toplamadım bilgisayarcı toplamıştı.
Hocam mesela şöyle, şu anda gözüken diskin boyutu önceden daha küçükse demek ki birleştirilmiştir.
Eğer öyle bir durum yoksa MiniTool Partition Wizard ile oluşturabilirsiniz (algılarsa.)
Format atarken bunu yapmasa dahi "disk yönetimi" alanında görünmesi gerekiyor. Bilgisayarı direkt olarak diskini algılamıyor.Format sırasında ayrılmamış diskinize silme ve biçimlendirme işleminden sonra basarak "Yeni" seçeneği ile ayırmanız gerekirdi, bunu yapmadınız mı?
böyle gözüküyorHocam mesela şöyle, şu anda gözüken diskin boyutu önceden daha küçükse demek ki birleştirilmiştir.
Eğer öyle bir durum yoksa MiniTool Partition Wizard ile oluşturabilirsiniz (algılarsa.)
Böyle gözüküyor.
Algılamamış hocam. BIOS'da gözüküyor mu?böyle gözüküyor
Algılamamış hocam. BIOS'da gözüküyor mu?
Bilen birilerinin bakması daha iyi tabiki kontrol ettir.Şimdi bilgisayarcıya götürüyorum orada kontrol ettireceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.