Wufı54 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 186 1 Eylül 2023 #1 Resimlerini de koyduğum gibi hiçbir şekilde bulamıyorum D diskini 1 TB ve en hızlı SSD oydu şimdi hiçbir şekilde bulamıyorum Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 1,1 MB · Görüntüleme: 42 Ekran Görüntüsü (3).png 118,2 KB · Görüntüleme: 40
Resimlerini de koyduğum gibi hiçbir şekilde bulamıyorum D diskini 1 TB ve en hızlı SSD oydu şimdi hiçbir şekilde bulamıyorum
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #11 Wufı54 dedi: birşey oluşturmadım Herhangi bir şekilde yerinden bile oynamadı PC'yi ben toplamadım bilgisayarcı toplamıştı. Genişletmek için tıkla... Format sırasında ayrılmamış diskinize silme ve biçimlendirme işleminden sonra basarak "Yeni" seçeneği ile ayırmanız gerekirdi, bunu yapmadınız mı? Artı 0 Eksi
Wufı54 dedi: birşey oluşturmadım Herhangi bir şekilde yerinden bile oynamadı PC'yi ben toplamadım bilgisayarcı toplamıştı. Genişletmek için tıkla... Format sırasında ayrılmamış diskinize silme ve biçimlendirme işleminden sonra basarak "Yeni" seçeneği ile ayırmanız gerekirdi, bunu yapmadınız mı?
KS KS Wufı54 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 186 1 Eylül 2023 #12 Sythexz dedi: Hocam mesela şöyle, şu anda gözüken diskin boyutu önceden daha küçükse demek ki birleştirilmiştir. Eğer öyle bir durum yoksa MiniTool Partition Wizard ile oluşturabilirsiniz (algılarsa.) Genişletmek için tıkla... Fotoğradını koydum 500 GB'lık SSD'yi görüyor sadece. Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Hocam mesela şöyle, şu anda gözüken diskin boyutu önceden daha küçükse demek ki birleştirilmiştir. Eğer öyle bir durum yoksa MiniTool Partition Wizard ile oluşturabilirsiniz (algılarsa.) Genişletmek için tıkla... Fotoğradını koydum 500 GB'lık SSD'yi görüyor sadece.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 1 Eylül 2023 #13 snageX dedi: Format sırasında ayrılmamış diskinize silme ve biçimlendirme işleminden sonra basarak "Yeni" seçeneği ile ayırmanız gerekirdi, bunu yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Format atarken bunu yapmasa dahi "disk yönetimi" alanında görünmesi gerekiyor. Bilgisayarı direkt olarak diskini algılamıyor. Artı 0 Eksi
snageX dedi: Format sırasında ayrılmamış diskinize silme ve biçimlendirme işleminden sonra basarak "Yeni" seçeneği ile ayırmanız gerekirdi, bunu yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Format atarken bunu yapmasa dahi "disk yönetimi" alanında görünmesi gerekiyor. Bilgisayarı direkt olarak diskini algılamıyor.
KS KS Wufı54 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 186 1 Eylül 2023 #14 snageX dedi: Sythexz dedi: Hocam mesela şöyle, şu anda gözüken diskin boyutu önceden daha küçükse demek ki birleştirilmiştir. Eğer öyle bir durum yoksa MiniTool Partition Wizard ile oluşturabilirsiniz (algılarsa.) Genişletmek için tıkla... Böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... böyle gözüküyor Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (4).png 282,3 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
snageX dedi: Sythexz dedi: Hocam mesela şöyle, şu anda gözüken diskin boyutu önceden daha küçükse demek ki birleştirilmiştir. Eğer öyle bir durum yoksa MiniTool Partition Wizard ile oluşturabilirsiniz (algılarsa.) Genişletmek için tıkla... Böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... böyle gözüküyor
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #15 Wufı54 dedi: böyle gözüküyor Genişletmek için tıkla... Algılamamış hocam. BIOS'da gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Wufı54 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 186 1 Eylül 2023 #16 Sythexz dedi: Algılamamış hocam. BIOS'da gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Şimdi bilgisayarcıya götürüyorum orada kontrol ettireceğim. Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Algılamamış hocam. BIOS'da gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Şimdi bilgisayarcıya götürüyorum orada kontrol ettireceğim.
drxathes Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #17 Biosta kontrol edin. Yine görmüyorsa kablosunu çıkarıp takın. Yine görmüyorsa farklı pcde deneyin. O da olmazsa geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Biosta kontrol edin. Yine görmüyorsa kablosunu çıkarıp takın. Yine görmüyorsa farklı pcde deneyin. O da olmazsa geçmiş olsun.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #18 Wufı54 dedi: Şimdi bilgisayarcıya götürüyorum orada kontrol ettireceğim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürmeden önce @drxathes hocamın dediği şeyleri yapın bence. Artı 0 Eksi
Wufı54 dedi: Şimdi bilgisayarcıya götürüyorum orada kontrol ettireceğim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürmeden önce @drxathes hocamın dediği şeyleri yapın bence.
drxathes Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #19 Wufı54 dedi: Şimdi bilgisayarcıya götürüyorum orada kontrol ettireceğim. Genişletmek için tıkla... Bilen birilerinin bakması daha iyi tabiki kontrol ettir. Artı 0 Eksi
Wufı54 dedi: Şimdi bilgisayarcıya götürüyorum orada kontrol ettireceğim. Genişletmek için tıkla... Bilen birilerinin bakması daha iyi tabiki kontrol ettir.