xDqrkMaster Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Sabah kursa gitmeden Payday 2'yi indirmeye bırakmıştım D diskine. Fakat geldiğimde depolama kısmında D diskinin olmadığını fark ettim ne kadar denesem de gelmedi. Sorun nedir?
Merhaba arkadaşlar. Sabah kursa gitmeden Payday 2'yi indirmeye bırakmıştım D diskine. Fakat geldiğimde depolama kısmında D diskinin olmadığını fark ettim ne kadar denesem de gelmedi. Sorun nedir?
Kezib Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 2 Temmuz 2021 #2 Bu video işinizi görür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video işinizi görür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS xDqrkMaster Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #3 Kezib dedi: Bu video işinizi görür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum bende orası yok işte o siyahlı yer olsa herşey tamamda Artı 0 Eksi
Kezib dedi: Bu video işinizi görür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum bende orası yok işte o siyahlı yer olsa herşey tamamda
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #4 Ben olsam her şeyi D'ye yedekler format atardım. Artı 0 Eksi
KS KS xDqrkMaster Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #5 Web dedi: Ben olsam her şeyi D'ye yedekler format atardım. Genişletmek için tıkla... Birden oldu işte... Artı 0 Eksi
Web dedi: Ben olsam her şeyi D'ye yedekler format atardım. Genişletmek için tıkla... Birden oldu işte...