D diski kullanılamıyor

Arda Türkcü

Hectopat
Daha fazla  
Steam, Epic Games vs. gibi yerlerde D diskime rahatça oyun indirebiliyorum. Fakat, Xbox Game Pass'e gelince sadece C diskine kurmama imkan veriyor, D diskini seçmeme izin vermiyor, C diskimde yer olmadığından dolayı oyunları indiremiyorum, ne yapmalıyım?

Teşekkürler.

Disk denetimi izin vermiyor, sanırım Xbox App de bu yüzden D'yi kullanamıyor.

Burada anlatıldığı gibi izinleri verip, sistemde ve Xbox App de deneyin.
Aynen uyguladım, hala aynı hatayı alıyorum.

Bu sorunla ilgili, Microsoft bile doğru düzgün bir çözüm sunamamış, Reddit de aynı şekilde, sadece bana ilginç gelen bir çözüm vardı, Xbox telefon uygulamasını kurup, oradan oyunu PC de ve nereye kurulacağını seçin indirmeyi başlatın demiş, deneyin isterseniz.
Hocam epic games steam vs yerlerde D diskine istediğim gibi oyun kurabiliyorum bir tek Xbox game passte olanak vermiyor, programda bir problem olabilir mi sizce ? Siz yaşadınız mı böyle bir durum.

Hocam Epic Games Steam vs yerlerde D diskine istediğim gibi oyun kurabiliyorum bir tek Xbox Game Pass'te olanak vermiyor, programda bir problem olabilir mi sizce? Siz yaşadınız mı böyle bir durum.

Uygulamayı kullanmıyorum, sorun uygulamayla alakalı tabii ki, ben 5 dakika baktım 30 civarı bu sorunla ilgili konu gördüm.

Uygulamayı kullanmıyorum, sorun uygulamayla alakalı tabii ki, ben 5 dakika baktım 30 civarı bu sorunla ilgili konu gördüm.
Bende araştırdım fakat bu problemin tıpatıp aynısını yaşayan birini görmedim daha farklı problemler yaşamışlar, nasıl olurda D diskine kurulum yapmama izin vermez anlamıyorum, Tek çare Yeni bir ssd almak game passte ki oyunlardan faydalanabilmek için.

Bende araştırdım fakat bu problemin tıpatıp aynısını yaşayan birini görmedim daha farklı problemler yaşamışlar, nasıl olurda D diskine kurulum yapmama izin vermez anlamıyorum, Tek çare Yeni bir SSD almak Game Pass'te ki oyunlardan faydalanabilmek için.

Yabancı forumlara baktınızmı, Reddit de yüzlerce post var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı