F FurkanGüler Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 430 17 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, oyunum D diskinde bulunduğu için program ve özellikler kısmında gözükmüyor. Nasıl silebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar, oyunum D diskinde bulunduğu için program ve özellikler kısmında gözükmüyor. Nasıl silebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm lykiamami 17 Ocak 2021 Riot Games ve League of Legends klasörlerini bulup "delete" tuşuna basabilirsin.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 17 Ocak 2021 #2 Denetim masasından kaldırmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 17 Ocak 2021 #3 Program ekle veya kaldır kısmında gözükmesi gerek. Artı 0 Eksi
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.411 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #4 Riot Games ve League of Legends klasörlerini bulup "delete" tuşuna basabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 17 Ocak 2021 #5 CTRL+A - SHIFT+DELETE Artı 0 Eksi
Clifford Unger Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Yer Dağ Düğüm Şehri 17 Ocak 2021 #6 "Uninstall" kısmından silemiyor musun? Artı 0 Eksi
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.188 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #7 D diskine girin ve arama yerine Riot Games yazın. Klasörü bulduğunda girin ve League Of Legends'i silin. Artı 0 Eksi
D diskine girin ve arama yerine Riot Games yazın. Klasörü bulduğunda girin ve League Of Legends'i silin.
KS KS F FurkanGüler Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 430 17 Ocak 2021 #8 Mike_Wazowski dedi: Denetim masasından kaldırmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... D diskinde bulunduğu için orada gözükmüyor. Clifford Unger dedi: "Uninstall" kısmından silemiyor musun? Genişletmek için tıkla... Bulamadım orayı. lykiamami dedi: Riot Games'i ve League of Legends klasörünü bulup "delete" tuşuna basabilirsin. Genişletmek için tıkla... Direkt dosyayı silince oluyor mu? Direkt League of Legends klasörünü sildim. Herkese teşekkür ederim. Konu çözüldü. Son düzenleme: 17 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Mike_Wazowski dedi: Denetim masasından kaldırmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... D diskinde bulunduğu için orada gözükmüyor. Clifford Unger dedi: "Uninstall" kısmından silemiyor musun? Genişletmek için tıkla... Bulamadım orayı. lykiamami dedi: Riot Games'i ve League of Legends klasörünü bulup "delete" tuşuna basabilirsin. Genişletmek için tıkla... Direkt dosyayı silince oluyor mu? Direkt League of Legends klasörünü sildim. Herkese teşekkür ederim. Konu çözüldü.