Çözüldü D diskinde kendiliğinden "windowsapps" ve "program files" klasörü oluştu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The2ndSlimShady

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi D diskinde belirttiğim adlarda klasörler açıldı. Program files klasörü boş windowsapps klasörüne ise giremiyorum (halbuki aktif oturum yönetici yetkisine sahip). Sebebi nedir bir bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam Xbox üzerinden indirmedim ama en son Sea of Thieves indirmiştim Steam'den.
Tamam o da Xbox a bağlıyor kendini yani aynı kapıya çıkıyor.
O dosyaları Xbox oyunlarına erişmek için otomatik oluşturuyor silme veya kurcalama yapmayın onlara Xbox tüm oyunu sildirtip baştan yükletiyor sonra.
Çözüm olarak işaretlersen sevinirim :)
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi D diskinde belirttiğim adlarda klasörler açıldı. Program files klasörü boş windowsapps klasörüne ise giremiyorum (halbuki aktif oturum yönetici yetkisine sahip). Sebebi nedir bir bilginiz var mı?
Xbox üzerinden oyun indirdin mi D ye?

Hocam Xbox üzerinden indirmedim ama en son Sea of Thieves indirmiştim Steam'den.
Tamam o da Xbox a bağlıyor kendini yani aynı kapıya çıkıyor.
O dosyaları Xbox oyunlarına erişmek için otomatik oluşturuyor silme veya kurcalama yapmayın onlara Xbox tüm oyunu sildirtip baştan yükletiyor sonra.
Çözüm olarak işaretlersen sevinirim :)

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı