inlvrama
Hectopat
Daha fazla
Selamlar arkadaşlar. Bugün derdimi biraz uzun şekilde anlatacağım. Oyun oynamaktan sıkıldım. Bilgisayarı kapattım, dışarı gittim. Geldim oyun oynayayım dedim. Bilgisayarı açtım ve Steam'e girdim. Dead Cells'e tıkladım. Oyunu açtım fakat garip garip hatalarla karşılaşmaya başladım. Hangi oyuna tıklarsam tıklayayım oyun yüklü değil, exe dosyası bulunamadı gibisinden bir hata alıyordum. Oyunlar D: Diskine kurulu. Bu sorun sadece Steam'de yok, Epic Games'te de aynı sorun var. Rocket League'yi açıyorum ve LS-0013 oyunun yüklü olduğundan emin olun diyor. Başka bir gariplik daha ise dosya yöneticisinden D: Diskinin içindeki program files X86 dosyasına giriyorum fakat Windows beyefendi bana var olmayan bir aygıt belirtildi diyor. Ama Windows da bunun içine kurulu değil mi? C: Diskine girebiliyorum ya da C: Diskinde yüklü olan uygulamalarda herhangi bir sıkıntı yok. Ne yapmam gerek? Gerçekten çıkmaza girdim. D: Diskindeki her şeyi tamamen silmeli miyim? Program Files'i silemem. Bilgisayarı mı sıfırlamalıyım ya da SSD mi değiştirmeliyim, ne yapmalıyım? Sadece bu işte uzman arkadaşlar yazarsa sevinirim. Gelecek cevaplar için teşekkür ederim.