C diskinin alanını genişletmek istiyorum. Bazı programları D diskine yükleyince açılmıyor C'de açılması gerekiyor. Fusion 360 gibi bazı programlar kullanmam gerekiyor fakat C diskinde alanım iyice azaldı. D diskindeki boş alanı ilk önce bilgisayarın kendi disk bölümünden denedim fakat genişlet seçeneği inaktif bulunuyordu, sonra minitool indir o halleder diye tavsiye aldım fakat bunda da olmuyor. Ortadaki NTFS yüzünden D'den C'ye aktarım yapamıyorum.
Bunun çözümü nedir, NTFS'yi silsem bir şey olur mu? Yoksa format ekranına gelip C diskindeki verileri kaybetmeden C diskini genişletebilir miyim, böyle bir şey var mı? Bu NTFS başıma dert oldu keşke başta formatlarken C diskini biraz daha büyük yapsaydım. Şimdi baştan format atmak istemiyorum çünkü yaklaşık 200GB'lık program kurdum ve bu birkaç günümü aldı.
Bunun çözümü nedir, NTFS'yi silsem bir şey olur mu? Yoksa format ekranına gelip C diskindeki verileri kaybetmeden C diskini genişletebilir miyim, böyle bir şey var mı? Bu NTFS başıma dert oldu keşke başta formatlarken C diskini biraz daha büyük yapsaydım. Şimdi baştan format atmak istemiyorum çünkü yaklaşık 200GB'lık program kurdum ve bu birkaç günümü aldı.
Son düzenleyen: Moderatör: