Çözüldü D diskindeki depolama alanını USB'ye aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kızıll

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ilk öncelikle yapmak istediğim olay tamamen şu bilgisayarımda 2 adet disk var. 1. disk yani D diskinin bütün depolama alanını USB yani flash'a aktarmak istiyorum. Bunu aktardıktan sonra da diğer bilgisayarıma USB'ye aktardığım depolama alanını o bilgisayara yüklemek yani o bilgisayarın C: diskine aktarmak istiyorum. Böyle bir şeyi yapmak mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim?

Mümkün hocam. Fakat bazı oyun ve programlarda hata verebilir.

Amacım D: Diski içindeki bilgileri USB'ye aktarmak değil. D: Diskimde 64 GB Depolama alanı bulunuyor. Bunu nasıl USB'ye aktarıp başka bilgisayara aktarabilirim bunu soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka sence böyle bir şey olabilir mi? Yani depolama alanı öyle sanal bir şey değil PC'nin içimde duruyor öyle bir şey yapamazsın ama 2 tane depolama birimi varsan çıkar diğer PC'ye tak.
Amacım D: Diski içindeki bilgileri USB'ye aktarmak değil. D: Diskimde 64 GB Depolama alanı bulunuyor. Bunu nasıl USB'ye aktarıp başka bilgisayara aktarabilirim bunu soruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı