Çözüldü D diskindeki depolama alanını USB'ye aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kızıll

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ilk öncelikle yapmak istediğim olay tamamen şu bilgisayarımda 2 adet disk var. 1. disk yani D diskinin bütün depolama alanını USB yani flash'a aktarmak istiyorum. Bunu aktardıktan sonra da diğer bilgisayarıma USB'ye aktardığım depolama alanını o bilgisayara yüklemek yani o bilgisayarın C: diskine aktarmak istiyorum. Böyle bir şeyi yapmak mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim?

Mümkün hocam. Fakat bazı oyun ve programlarda hata verebilir.

Amacım D: Diski içindeki bilgileri USB'ye aktarmak değil. D: Diskimde 64 GB Depolama alanı bulunuyor. Bunu nasıl USB'ye aktarıp başka bilgisayara aktarabilirim bunu soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka sence böyle bir şey olabilir mi? Yani depolama alanı öyle sanal bir şey değil PC'nin içimde duruyor öyle bir şey yapamazsın ama 2 tane depolama birimi varsan çıkar diğer PC'ye tak.
Amacım D: Diski içindeki bilgileri USB'ye aktarmak değil. D: Diskimde 64 GB Depolama alanı bulunuyor. Bunu nasıl USB'ye aktarıp başka bilgisayara aktarabilirim bunu soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…