D Diskindeki Klasörler .EXE Olarak Gözüküyor

proflie

Megapat
Daha fazla  
Bir program için crack indirdim, indirmez olaydım. Sanırım virüs girdi (D) diskindeki tüm klasörler .EXE şeklinde gözüküyor ve hepsi yeni sekmede açılıyor, virüs taraması yaptım ancak sorun hala devam ediyor. Format atmadan bu problemi çözebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
SuperAntiSpyWare programını denedim az çok işe yaramıştı onu da öneririm + USBDisk Security programı ile USB belleklerden bulaşan virüslere karşı korunabilirsiniz

.EXe olan klasörler zararlı dosyalardır. Karantinadan silersen klasörlerin silinmez. Karantinada da kalabilir tam tarama sonrası hepsini kaldırdıysan.
Şimdi Steam.EXE var ben bunu karantinadan silince virüs silinecek ve Steam kalacak, problem olmadan oyunları falan açabileceğim öyle mi?

Edit:
Görev yöneticisini açıp tüm işlemlerin ekran görüntüsünü gösterebilir misiniz?
1.png
2.png
3.png
4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi Steam.EXE var ben bunu karantinadan silince virüs silinecek ve Steam kalacak, problem olmadan oyunları falan açabileceğim öyle mi?

Edit:

Eki Görüntüle 246625 Eki Görüntüle 246628 Eki Görüntüle 246629 Eki Görüntüle 246630
Bizim okulda da bu virüsten vardı, "smss.exe" adlı işlemi durdurunca kendini çoğaltamıyor ama bilgisayarın başlatma sırasında tekrar çalıştırıldığı için bir sonraki açmada tekrar tüm klasörlere bulaşacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı