D diskine program inmiyor

BaturalpS

Hectopat
Daha fazla  
Oncelikle selamlar. Benim bilgisayarımda önemli bir sorun var 3 gündür. C diskime PC için önemli dosyaları indiriyorum, D diskine ise oyunlar vb seyleri ındırıyorum. Bır daha D diskine bir şey indirmem gerekti indirirken D diski bulunamadi dedi. Bu bilgisayar yerine baktım yoktu. Yenıden baslatınca geldi. Yeniden deneyince yine aynı sorunla karşılaştım. D dıskı 1.6 TB ve sadece 50 GB'sını kullanıyorum, neden inmiyor cozemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle selamlar. Benim bilgisayarımda önemli bir sorun var 3 gündür. C diskime PC için önemli dosyaları indiriyorum, D diskine ise oyunlar vb seyleri ındırıyorum. Bır daha D diskine bir şey indirmem gerekti indirirken D diski bulunamadi dedi. Bu bilgisayar yerine baktım yoktu. Yenıden baslatınca geldi. Yeniden deneyince yine aynı sorunla karşılaştım. D dıskı 1.6 TB ve sadece 50 GB'sını kullanıyorum, neden inmiyor cozemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarıma sağ tık -> yönet -> depolama -> disk yönetiminde aygıtlar gözükmekte olacak. D diskine sağ tıkla etkin olup olmadığına bak. eğer etkin değilse etkin olarak işaretle de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı