Programları D: Diskine kurmak

Yer
Toronto
Arkadaşlar benim PC'de sadece C var. Windows C diskine kurulu, bir harddisk alıp onu D: Olarak atasam ve programlar direkt D diskine kurulursa indirilen herhangi bir program ya da oyun çalışır mı? Yoksa HDD takıldıktan sonra yapılması gereken bir şey mi var?

Programları D diskine kurmak için programı kurarken sana sorduğu "Nereye kuralım abi?" sorusuna D diskine, D diskindeki şu klasöre gibi bir cevap vermen gerekir.

Var olan programları taşıman çeşitli hatalara yol açabilir. Tavsiye etmiyorum. Senin yerinde olsam silip tekrar yüklerdim ve yüklerken mesajın başında bahsettiğim şeyi yapardım.

HDD'yi anakartınıza ve güç sağlayıcısına bağladıktan sonra yapmanız gereken tek şey ona harfi atamak. Diğer sorunuza gelecek olursak programları ve oyunları D diskine kurmanız herhangi bir sorun çıkartmaz. Sadece eğer alacağınız diskin okuma/yazma hızı daha düşükse kurduğunuz yazılımların biraz daha yavaş çalışmasını göze almanız gerekir.

Var olan programları taşıman çeşitli hatalara yol açabilir. Tavsiye etmiyorum. Senin yerinde olsam silip tekrar yüklerdim.

Katılıyorum. Hali hazırda kurulu olan programları taşımak yerine kaldırın ve yeniden kurulum yapın.

Arkadaşlar benim PC'de sadece C var. Windows C diskine kurulu, bir harddisk alıp onu D: Olarak atasam ve programlar direkt D diskine kurulursa indirilen herhangi bir program ya da oyun çalışır mı? Yoksa HDD takıldıktan sonra yapılması gereken bir şey mi var?

O normalde (en azından bende) 20 GB bir harddisk tabii ben GB'ı düşük oyun seviyorum derseniz ayrı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı