D.F.S bilgisayardan birşeyler almayı düşünen, güvenilir olup olmadığını merak edenler için deneyimimi paylaşmak istedim.
İnternet sitelerinden i5 6500 işlemci aldım sepete ekledim ödemeyi yapmak için
cep telefonundan denizbank internet şubesini kullanarak havale ile yapmak istedim ilk defa cepten havale yapacağım için beceremedim. İşlemin yarısında iptal ettim sonra tekrar sepete ekledim yine denedim ama yine beceremedim
Bir baktım aynı ürünü 2 defa sipariş etmişim. Gece vakti olduğu için sabah uyanınca hallederim deyip bıraktım. Her neyse daha sonra D.F.S bilgisayarı aradım hatalı siparişlerim olduğunu iptal etmek istediğimi beceremediğimi söyledim hemen yardımcı oldular. Siparişlerimden birini iptal ettiler ilk siparişimi yeniden aktifleştirip doğru şekilde ödeme yapabilmem için beni yönledirdiler ve EFT yolu ile parasını yolladım 5 dk sonra ödemeniz gerçekleşti maili aldım. Daha sonralarında ise siparişiniz kargolandı maili geldi toplamda 2 günde halletim sorunsuzca paket geldi. Kutu ve içeriği sapa sağlam tabi işlemci olduğu için şu an onu deneyemedim. Her neyse alış veriş yapmayı düşünenler için umarım faydası olur. iyi günler.
İnternet sitelerinden i5 6500 işlemci aldım sepete ekledim ödemeyi yapmak için
cep telefonundan denizbank internet şubesini kullanarak havale ile yapmak istedim ilk defa cepten havale yapacağım için beceremedim. İşlemin yarısında iptal ettim sonra tekrar sepete ekledim yine denedim ama yine beceremedim
Son düzenleyen: Moderatör: