D-Link modemde internet gidiyor

Çağdaş serin

Zeptopat
Daha fazla  
D-Link modeme sahibim. Bütün ışıkları tam yanıyor ama her gün nedenini anlamadığım sebepten dolayi internet gidiyor. Işıkları sönmüyor yanıyor ama hiçbir cihazda çalışmıyor (telefon, PC, TV). Fişi çekip taktigimda normale dönüyor. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Modemin sürücüsünü güncelledikten sonra sorun devam ederse sağlayıcıyı arayın, onlar modemde sorun var diyecek, bu gün aradım görüştüm modemde sorun yokmuş dedikten sonra servis talep edin.

D-Link modeme sahibim. Bütün ışıkları tam yanıyor ama her gün nedenini anlamadığım sebepten dolayi internet gidiyor. Işıkları sönmüyor yanıyor ama hiçbir cihazda çalışmıyor (telefon, PC, TV). Fişi çekip taktigimda normale dönüyor. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Vodafone kullanıyorum, ilk verdikleri modem D-Link markaydı ve bende de aynısı oluyordu-ışıkların hepsi yanıyor fakat internet olmuyordu. Aradığımda sorun yok deyip geçiştiriyolardı. En son modem kendi fişini kendi çekti ve bozuldu 😂. Modem değiştiler, ilk başta sorun kalkmıştı fakat getirdikleri modemde de aynısı olmaya başladı. Tahminim bu olay iss ile alakalı çünkü hattımda sorun yok eminim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı