D&R Garanti Rezaleti

Daha fazla  
Meslek
Organizasyon sorunlusu
D&R'dan maalesef ki gidip oyuncu kulaklığı aldım çalıştığım yere yakın olmasından dolayı. Kulaklığı ben bozdum. Kablosu koptu takılması için müşteri hizmetlerini aradım ücreti mukabilinde yaptırabilir miyim diye tabii dediler. 7 Nisan'da kargoya verdim ürün 8 Nisan'da teknik servise ulaşmış. Bugün 20 Mayıs ve hala ürün elimde değil. Evet bildiğiniz değil. Önce bana mağazaları virüsten kapalı olduğu için teknik servislerinin çalışmadığı söylendi. Sonra teknik sersivlerinden bilgi talep edildi 11 Nisan'da, tarafıma geri dönüş yapılması için. Daha sonra 4 defa aradım çünkü kimse bana geri dönüş yapmadı ve az önce aradım tekrar teknis servisten bilgi talep edilecek geri dönüş vs vs laf kalabalığı yaptı durdu. Teknik servis taşınma sürecinde olduğu için böyleymiş. Bunu bu son aradığımdan önce yani 2 hafta falan oluyor o zaman da demişlerdi. Ürüne 350 TL verdim ve kullanamıyorum. Benim şu anda bir tüketici olarak yapabileceğim şeyler nelerdir. Teknik servisinin taşınma sürecinde olması benim sorunum değil diye tahmin ediyorum. Üstelik Hindistan'a mı taşınıyor bu servis. 8 Nisan'da teknik servise gitmiş ürün, nasıl taşınıyor bu adamlar? Üstelik bana garantiye vermeden önce mağazalarımız kapalı ürünü yollamayın tamir görmez diye kimse söylemedi. Ben nereye başvurmalıyım benim sorunumu kim çözebilir arkadaşlar? Kesinlikle haksız olduğumu düşünmediğim gibi yüzde yüz haklı olduğumu düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün teknik servise ulaştıktan sonra yasal olarak 20 gün süreleri var. Bu süreyi geçtiğinden dolayı THH'ye başvurup hakkını arayabilirsin ama süreç öyle kısa olmayacaktır, yine bekleyeceksin. Yerinde olsam DR'yi sıkıştırıp ürünü temin etmeye çalışırdım.

Benim birkaç yıl önce anakartım durduk yere bozulmuştu ve Vatan'a servise vermiştim. Her hafta telefonla sıkıştırmama rağmen "işte yapılıyor, serviste, böyle şöyle" diyerek geçiştirdiler ve sonucu/ürünü 1 ay sonra teslim alabildim. İşim olduğundan pek uğraşamadım ama 20 günü geçtikten sonra gidip olay çıkartabilirdim orada.

20 günü geçmiş. Nisan diyor şuan Mayıs ayındayız yani 42 gün olmuş.

Hocam bıktım ya bu kadar mı aciz olur bir firma? Bu ne leşlik bu ne rezalettir ya.
DR'nin bir suçu yok aslında. Hatta ürünü ertesi gün servise ulaştırarak beklenmedik bir olay yapmışlar. Benim tecrübelerimde ürünün servise ulaşması 1 hafta bile sürüyordu. Sana sorun yaratan servisin ta kendisi.

Ama sonuç olarak ben mağdur oluyorum. Servis DR'nin değil mi? Ya da hangi servisle çalışıyorlar ve bu kadar kötü.

Bu tarz kötü markaların satış sonrası desteğinin kötü olduğunu ve önermediğimizi her konuda söylüyoruz. Konu biraz daha aydınlanmış oldu. Dediğim gibi THH'ye başvurmak bir seçenek, nihai sonucun ne zaman çıkacağı muamma. Bir diğer seçeneceğiniz ise DR/servisi sıkıştırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…